Syskon

Jag är glad för att jag har mina syskon.

När man var liten och man var trött på dem så fick man alltid höra "Ni kommer ha så mycket glädje av varandra när ni blir äldre". Då trodde man inte på det.

Nu kan jag bara erkänna att de hade rätt, och det är inte ofta jag erkänner att andra har rätt. ;-)


Blogg

Jag funderar allvarligt på att börja blogga på någon annan sida. Den här sidan har innehållet alldeles för mycket buggar den senaste tiden. Nu kan jag t.ex. inte ändra texten så att den blir kursiv, fet eller genomstruken. Jag kan inte lägga in bilder och länkar. Det suger!!! Därför tycker jag inte att det är speciellt kul att blogga här längre. När jag bestämt mig för var jag ska blogga så lägger jag upp adressen. Ni kommer dock få kopiera den manuellt. Det suger också!!!

Rörigt

Så fort jag kom hem så slutade jag nästan blogga. Varför? Jo, för att det känns inte som att jag har så mycket att skriva om. Det hade jag väl inte innan heller, i och för sig. Kan också ha att göra med att jag är så sjukt rörig i huvudet nu, så jag vet inte riktigt hur, vad eller om jag ska skriva vissa saker här. Det känns som att att allt är lite känsligare här hemma i Sverige. Så jag avvaktar lite till.

Vilken Dag

Idag har det hänt en hel del. Men det är inget jag kommer dela med mig av här. Det är på tok för privat för att vem som helst ska få ta del av det. Så jag nöjer mig med att skriva att dagen har varit både tråkig och rolig. Svårt att förstå att allt som hänt idag faktiskt hänt på en och samma dag. Men nu är det läggdags för min del. God natt!

Internet

Nu har jag fått igång internet hemma. Mobilt internet, men ändå. Fick en veckas gratis veckosurf av comviq när jag registerade numret, och det tackar jag för. Nu ska jag bege mig till en av mina fina för att fika och snacka lite skit. Ha en bra söndag!

Arg

Just nu är jag jättearg. Jag vet inte var jag ska göra av mig själv. Jag bara känner hur ilskan växer inom mig. Jag hatar den känslan. Jag lir alldeles yr. Det är riktigt obehagligt att känna så här. För det är inte lite ilska jag har i mig för tillfället. Det känns som en hel storm. Inte bra.

Happy New Year

Gott Nytt År till er allihopa!

2011 var ett år som gick väldigt fort, kändes det som i alla fall. Det mest händelserika året någonsin för mig, på gott och ont.

Jag hoppas att 2012 blir ett bra år. Jag har mycket planer som jag hoppas ska gå vägen. Gör dem det så kommer det här året gå minst lika fort. Gör dem inte det så kommer det säkert gå fort i alla fall.

Life's short, make the best of it, cuz you only live once!


RSS 2.0