Så var det söndag igen

Och jag har tråkigt. Som vanligt på söndagar med andra ord. Pigg är jag men har ingen fantasi om vad jag skulle kunna göra. Va ju bara hemma igår så inga bakis-krämpor har jag i huvudet heller. Men jag gissar på att många av mina vänner lär ha det.
Skulle kanske ha gjort en massa grejer idag, men kan inte göra något av det förrän man får pengar, så jag hoppas dom kommer in på kontot innan alla affärer stänger å så. Man har ju tur så pengarna kommer ju in direkt när människan för över pengarna, men denna person måste komma hem först å så. Känns ganska så b...

Men nu ska jag hitta på nått annat.

Ha det bäst alla!

Pussar

Middagen

Hade jättetrevligt på middagen. Ville följa med ut egentligen, men så kom jag på att det va löningshelg, då vågade jag inte riktigt. Va rädd för att få panikångest. Det är inte så roligt när man får det, så jag tog det säkra före det osäkra och tänkte åka hem. Men så blev det taxi-krångel, så jag han inte med den buss jag skulle ha tagit. Men som tur är har man räddande vänner så jag fick komma hem till dom å vänte ut tiden tills nästa buss går. Alltså nästa buss som inte går sightsing-vägen. Orka åka runt hela ö-riket, när man hemma nästan samma tid när man tar bussen efter.
Jag har iaf sagt åt Emma att blogga mycket medans hon är i Canada, så jag åtminstonde får läsa vad hon sysslar med och hur hon upplever saker och ting. Jag tyckte ju att det va jätteintressant å läsa vad Johanna pysslade med när hon var borta, så jag lär tycka att det är minst lika intressant att läsa vad Emma pysslar med.

Nu ska jag vara lite social. Hörs senare eller i morgon. (Alltså senare på lördagen eller på söndagen.)

Pussar

Avskedsmiddag

Idag ska jag på avskedsmiddag. Ska bli kul, men också lite trist. Det är ju för att en vän flyttar till Canada i typ ett år, vilket betyder att jag inte kommer träffa henne på väldigt länge igen. Men det ska iaf bli kul att se henne ikväll. Och jag är jätteglad för hennes skull. Att hon får den här chansen. Och att hon tagit den. Och så är jag skälvklart lite avis. Har ju alltid velat åka iväg sådär. Men nu har jag min pojkvän. Han är mitt allt! Och jag tror inte jag skulle klara så lång tid utan honom. Men om allt går som det ska så kommer vi åka som volontärer tillsammans till Afrika. Och då får jag ju komma iväg, samtidigt som jag får vara med min käraste.

Nu ska jag ringa vidare!

Pussar

Alla kan behöva en KRAM ibland!



Vi kan alla behöva en kram ibland
Men det är inte alltid vi erkänner det
Att erkänna en sådan sak är visa sig sårbar
Men det är tillåtet, man får vara sårbar
Det visar att man när mänsklig

When I'm...


AIK - Bajen

Fy fan alltså! Bajen klacken är ett gäng pinsamma idioter!!! Vilka jävla losers! Pga dom blev matchen avbruten vilket gjorde att Bajen-idioterna kvitterade när matchen återupptogs. Och enligt min mening va det ett mål dom absolut inte förtjänade. Så jävla typisk! Hoppas deras jävla pissklack åkte på rådäng efteråt. JÄVLA AS!!! Skjuta raketer mot våran (AIK:s) målvakt. Nästa gång får man väl skjuta raketer in i deras klack och se hur dom reagerar. Tror inte att dom skulle gilla det. Men det finns ju ett ordspråk som går:
"Man ska behandla andra så som man vill bli behandlad själv."
Så vem vet. Dom kanske skulla gilla det. Får testa och se. Fast jag skulle nog låta bli i alla fall. Eftersom att det skulle förstöra för mitt lag. Det lag jag älskar. Och det vill jag inte. Så jag fortsätter att tappert heja och stödja mitt lag, utan att förstöra för dom. Tänker inte sjunka till samma låga nivå som Bajens pinsamma klack!

Ha det bäst alla (som inte är bajare)!

Pussar

Lugn Söndag

Idag har det varit lugnt. Tvättade på eftermiddagen så nu är alla kläder rena! Så himla nice!

Pratade lite med lillsyrran idag också. Har ju inte sett henne på typ hela veckan. Å hon har börjat ny skola så jag va ju lite nyfiken och ville höra hur det gått. Det visade sig ha gått jättebra. Hon trivs tydligen superbra. Sköna lärare och trevliga vänner. Och hennes bildlärare bor granne med henne. Lite komiskt. Är glad för hennes skull, nu längtar hon till skolan istället för att tycka det är pest å pina. Asbra tycker jag!

Igår kväll blev det lite party. Åkte till en av pojkensvännens vänner. Hade jättetrevligt. Va typ bara deras släkt där men dom va jättetrevliga. Och det är alltid kul att träffa nytt folk. Agerade lite moralkärring och pajas om vartannat. Men va fan. Man ska ju kunna bjuda lite på sig själv. Haha!

Nä nu är det dags för sängen för mig. Ska orka upp i morgon.

Ha det bäst alla!

Pussar

Tack

None

Tack alla ni som är mina vänner!
Jag älskar er alla för de ni är!
Och jag vet att det är ömsesidigt, annars skulle vi inte finnas vid varandras sidor!
Man behöver inte prata varje dag, eller ses ofta
Äkta vänner finns där för varandra ändå
Och det är det som räknas
Älskar er!!!
Pussar

Gessa

Gessa var världens finaste hund! Kommer aldrig glömma när vi hämtade henne. Hur kröp över till mitt knä från mammas i bilen och där sov hon hela resan hem.
Och när jag hörde henne skälla i telefonen när jag var i USA en månad. Vad stor hon lät. Det va en hund som skällde och inte en liten pipig valp. Hon växte så otroligt mycket när jag var borta. Lämnade en söt valp hemma och kom hem till en underbar hund. Hennes personlighet va verkligen något extra! Hon gjorde som hon vill, när hon ville. Och gjorde som vi ville när det passade henne. Och vad hon älskade att åka bil! Miss her sooo mutch!!!

Värdens finaste

Vila i frid älskade Gessa! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!
F: 1998-12-13
D: 2008-03-11



P.S. Bilden är tagen från Jessikas blogg - http://jjessikah.blogg.se/

Fint väder

Yes! Det blev fint väder!
Va ju på dop idag. Vädret va jättebra, och ceremonien va jättefin. Prästen va fan stencool. Skämtade jättemycket!
Är hemma nu å tar mig en grogg, för att sedan vallfärda till någon annan destination.


By the way...
Pratade med min kära vän på msn nyss. Mycket underhållande!

Hon skrev detta i sin blogg:

Sorry stumpan att jag fått dig att skippa alla punkter men det är lättare för mig att läsa då.
Så som jag försöker sluta med alla mina gubbar.
Så jag tänker inte säga sorry, jag säger sorrty!

Jag kan bara garva, vi får båda hålla fingrarna i styr tydligen! Å jag som precis verkar ha kommit på denna fina finess med gubbar i messen! *Hahaha*

Å så skrev hon även detta i bloggen::

För jag har en "långdistans dejt".
Det har inte du ;P
Jag skrattar hela vägen. För hon är min. Älskar dig!

Jag har oxå en "långdistans dejt". Det kinda was mitt lilla uttryck! Men vi kommer ha kul! Skitkul! Så gissa vem hon har sin "långdistans dejt" med. Mee? What? Tror du verkligen det? Okej då, jag erkänner!
Och vet du vad! Jag skrattar oxå! Because if I'm yours, you're mine! Äskar dig oxå! Trots alla turer!

Men det är väl det vänskap handlar om också. Man älskar varandra på gott och ont! I med gång och i mot gång! Det handlar bara om att inse det och orka kämpa i alla väder!
Och har vi klarat av det förut ska fan klara det nu oxå. Och jag måste säga: Tycker vi är på god väg!
Och folk som vill försöka lägga sig i: Don't do it! Då gaddar vi ihop oss och stärker våran vänskap ytterligare!
Eller hur gumman?

Vilken superbra dag detta varit! Hoppas det håller i sig! Mitt humör är verkligen på topp!!

Ha en supertrevlig kväll nu alla!

Pussar till er alla!!!

Regn, regn, regn

Bara en massa regn. Gick till bussen igår i värsta regnet. Jag blev alldeles blöt om fötterna. Det liksom chippade i skorna. Och idag när jag skulle ta skorna så hade dom inte torkat än. Riktigt uschligt va det. Men det spelade ingen roll, för när jag gick från bussen denna morgon så regnade det också, så då blev jag lika blöt om fötterna igen. Men jag hade tur igår iaf, som slapp gå i regnet när himlen öppnade sig och det bara vräkte ner. För då hade nog mitt stackars paraply inte varit helt nu.
Hoppas det blir sol i morgon åtminstonne. Då ska jag nämligen på dop. Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Nu ska jag göra lite nytta tror jag!

Ha det bäst alla!

Pussar

Saknad

Jag saknar min älskling. Han jobbade sent igår så jag han knappt se han nått alls innan det va dags att sova. Och så åkte han tidigt i morse igen för att jobba till sent idag med. Jättetråkigt. Så jag får laga mat själv och äta själv. Inte alls kul. Maten känns så smaklös och tråkigt när man måste gör allt själv av någon anledning. Men idag tänkte jag ta och pyssla om mig själv medans han är borta. Typ ta ett väldoftande skumbad. Kanske ha lite tända ljus också, för att få den där riktigt mysiga känslan. En anisktsmask ska jag nog passa på att skämmabort mig med också när jag ändå håller på. Och så ska jag försöka hitta en bra bok att läsa som pricken över i:t.

Nä, nu ska jag ringa lite. Innan jag drömmer mig alldeles för långt bort.

Ha det bäst alla!

Pussar

Måndag

Usch... Gillar inte måndagar. Är såååå jobbigt å kliva ur sängen på måndagsmornar. Och jag har typ träningsvärk i hela kroppen så extra jobbigt i morse. Men min pudding till pojkvän hjälpte mig. Han är snäll han! Vill bara hem til honom igen nu. Krypa ner i sängen och bara ligga och krama på han. Det är vad jag vill göra nu. Inte sitta i pappas källare och muppa. Men nu är det som det är. Får hoppas på skjuts hem sen när man är klar så man kommer hem fort iaf.

Ha det bäst alla!

Pussar

Dejt med...

Snart ska jag iväg på dejt... Ska träffa min kära mor. Vilket var ett tag sen. Men idag ska vi dejta och det är jag glad för.
Klockan börjar bli mycket nu så det är dags för mig att hoppa in i duschen.
Uppdaterar kanske sen när jag kommer hem. Beroende på vad klockan är då.

Ha det bäst nu alla!

Pussar

Dra aldrig alla över en kam!

Man ska aldrig dra alla över en kam!
Det är att dra förhastade slutsatser, och det är inte bra för någon!

K=Skit

Självklart är K skit, å just därför finns det ingen skit att sluta med för min del.
Jag menade bara att man ska ha korrekt fakta innan man ger sig på folk!!!
Att ge sig på folk, speciellt dom man inte känner, är inte att bry sig om sina medmänniskor. Vilket jag självklart tycker man ska göra! Bry sig alltså!

Du verkar inte veta

Du "Sibel" är antingen felinformerad eller så vet du ingenting. Eftersom jag inte håller på med nån skit så finns det ingen skit att sluta med. Och det som hände på nyår var inte att vi bråka. Men vårat agerande efter det gjorde att vi kom ifrån varandra. Dessutom hade vi redan börjat glida ifrån varandra långt innan nyår.
Herregud alla vet väl att livet består av dalar och toppar.
Så sköt dig själv och skit i andra!
Eller så ser du till att ha korrekt fakta innan du yttrar dig!!!

Over and Out!


Rörande

Läste ett väldigt rörande inlägg i en väns blogg. Det fick mig att fälla ett par tårar.
Jag undrar ju också vart allt tog vägen...

Men jag antar att det finns en mening med allt, även om man inte alltid förstår vad meningen är. Men vi har ju alltid hittat tillbaka till varandra förr så jag hoppas vi gör det igen.
Men jag tror också att som alltid förr måste det få ta den tid det tar. Men du finns alltid i mina tankar och du kommer alltid ha en egen liten plats i mitt hjärta, vad som än händer! Kom ihåg det!

Pussar

Så sött

Fick typ värdens finaste sms för ett tag sen. Blev så himla lycklig av att läsa det.
Min boyfriend är verkligen värdens underbaraste! Min stora kärlek!

Pussar

True friend...

A good friend will come bail you out of jail...

A true friend will be sitting next to you saying "Damn, we fucked up."

Tänkvärt...


Fjärrkontroll

Den tidigare nämnda fjärrkontrollen som var trasig, är nu inte längre trasig. Tack vare mig. Jag lagade den.
Är jag inte lite grym?!
Hihi... Jag känner mig i alla fall rätt så duktig nu faktiskt!

Ha det bäst alla!

Pussar

Dagens Citat:

Webfetti.com

Varför...?

Varför kan inte allt bara få vara bra? Varför hålla på och retas när man märker att det är på väg att spåra? Jag hajar inte!
Så nu har jag ingen fjärrkontroll till min TV och det va fan inte mitt fel. Men jag tror heller inte att det är jag som kommer lida mest utav det.

Ha det bäst alla!

Pussar

Bra dag

Har haft en jättebra dag idag. Förutom en liten incident. Kommer till det snart.

Åkte med pappa, Amanda och Jessika till släkten. Pojken stannade hemma.
När vi kom dit fick vi lite välkomstbubbel och hälsade på alla. Det var många jag aldrig sett förut. När alla kommit blev det mat, buffé typ med en massa olika saker. Jättegott var det. När jag sen ätit upp så sätter det sig en getingjävel i mitt armveck. Och den såg ju jag... INTE! Så den förbannade saken stack mig. Det gjorde jätteont. Det bultade och brändes i armen bra länge. En aning svullen blev den också. Tur man inte är värsta allergisk mot dom små sattygen. Har fortfarande ont i armen. Den känns stel och trött. Asjobbigt! Pga av en liten sketen insekt. Var det kanske straffet för att jag och en vän satte en geting i koppel för nån helg sen?!
När pappa och syskonen skulle åka stannade jag kvar. Hade så trevligt och hade ändå tänkt åka in till stan efter jag varit där. Det skulle visserligen dom också, men dom ville hem först. Själv kände jag att jag troligtvis skulle vara för bekväm av mig och stanna hemma om jag åkte hem med dom. Orka åka fram och tillbaka liksom. Men jag är glad att jag stannade. Hade supertrevligt med släkten och han prata med dom ordentligt. Och så hjälpte jag till och plocka undan lite efter att alla gått.
Hamnade iaf till slut i stan. Där jag fick se lite fina bilar. Och så träffade jag en del trevliga människor. Pappa och Jessika va också där så jag mötte upp dom och tog en cider på en utomhus-servering med Sanne och Göran. Sen liftade jag med pappa hem. Asskönt och slippa åka kommunalt.

Det va min dag det! Och hade det inte varit för getingen hade den varit perfekt. Nästan iaf. Pojken var ju inte med.

Ha det bäst alla!

Pussar

I'm back

Det känns bättre nu! Allt känns inte längre hopplöst!
Och jag har nu en säkerhetsdörr! Känns alldeles wonderfull!
Med den kom en ny list runt dörren och en ny fin tröskel. Och dörren är helt ny, utan en massa fula märken.
Och jag och pojken pratar nu med varandra som folk. Vilket vi inte gjort på hela veckan. Pga av en liten sak.
Och min tjuris till karl skulle ju självklart tjura in i det längsta. Väldigt var onödigt enligt min mening. För jag har verkligen inte mått bra av det. Och även om jag kunde förstå honom i början så kunde jag inte förstå varför det skulle göras så stort och så långdraget. Men nog om det. Det är bra nu iaf.

I morgon ska jag på 50-års fest. Ska bli jättekul! Ska då träffa släkt som jag träffar väldigt sällan. Men dom är nog de underbaraste människorna på denna gjord. Så himla omtänksamma och genom goda! Så jag ser verkligen fram emot det. Men det blir en ganska lång resväg då jag och pojken troligen kommer åka kommunalt.

Nä... nu blir det nog duschen och senare sängen som gäller för min del. Ska ju vara pigg å fräsch i morgon.

Ha det bäst alla!

Pussar


Webfetti.com


Dagens Citat:

Webfetti.com

Blääääää

En trasig tavla och en trasig mobil senare känns det fortfarande inte bättre.
Känner mig som värdens sämsta. Vad jag än tar mig för så blir det fel. ORKA?!

Bye Bye Everyone

Botten

Botten är nu nästan nådd. Jag är deppo nummer ett känns det som. Har ingen lust med nått. Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och skita i allt å alla! Pallar fan inte mer nu.
Allt jag gör blir fel, allt jag säger blir fel. Så nu ska jag vara tyst och inte göra ett skit.
Får se hur kul det blir!

Bye Bye Everyone!

En tankeställare


Trist

Usch!!! Jättetråkigt väder! Och så är man förkyld, den kombinationen gör mig otrolig trött. Orkar knappt hålla upp huvudet.
Vill bara hem och lägga mig i sängen nu. Tur att jag har fått låna en bil idag i alla fall, så jag kommer hem fort.

Nu ska jag göra klart här.

Pussar

13 centimeter

Blev så himla glad idag. Dom flesta vet ju att man ofta går upp en del (eller en hel del) när man skaffar pojkvän.
Det hände ju även mig. Och jag har ju skrivit om att jag cyklar en hel del nu.
Mätte midjan för ca 10-11 veckor sedan och så mätte jag midjan idag.
Resultatet blev visade att jag gått ner hela 13 cm i midjan. Att midjan hade minskat visste jag, men jag trodde inte att den minskat med så mycket. Skulle väl ha tippat på att den minskat med kanske 6-7 cm. Förstå att jag blev glad!
Känns underbart!

Nu ska jag surfa vidare! Så simma lugnt nu alla där ute!

Pussar i mängder

Härlig dag

Vaknade ganska tidigt idag. Var ledig men vaknade samma tid som jag brukar behöva kliva upp. Men idag kunde jag ligga kvar i sängen utan dåligt samvete. Asnice! Stog och gjorde pastasallad mitt i natten för att ha något att bjuda på när vi fick besök. Pojkens brorsa och hans familj kom förbi och umgicks lite. Käkade pastasalladen och lite glass. Sen gick vi en promenad och kikade på lite "turistattraktioner" i området. Hade en jättemysig dag faktiskt. Men jag har fått en stor del barnportion idag. Och alla som känner mig vet att jag inte är överförtjust i barn. Men nu börjar jag lära känna pojkvännens brorson lite så nu går det betydligt bättre att umgås med han. Och bäbisen är ju faktiskt lite söt, men jag vågade inte hålla i honom. Känner mig lite osäker på sånt.

Nu är jag med mina vänner och dricker lite. Träffade Marie en stund i Brommaplan också. Jättetrevligt, ser henne ju inte så mycket eftersom hon jobbar nätter och ofta är för trött för att göra något. Speciellt i den värme som varit nu. Kan inte vara lätt att sova på dagarna då.

Nä, nu ska jag vara lite social här igen. Ville bara "berätta" om den "braiga" dagen. Haha... jag har inte bara "crappy days"...

Ha det bäst nu alla!

Pussar

Webfetti.com


RSS 2.0