Sorgligt men fint!

Hitta denna på Jessikas blogg. Så himla fint. Men varning! Jag började typ störtböla! Kolla på den så förstår ni.



Ha det bäst alla!

Grattis!

Idag fyller min syster 20 år!

Grattis Amanda!
Hoppas du haft en bra 20-årsdag.

I morgon blir det mer party för att fira henne. Hoppas det oxå blir lyckat!

Ha det bäst alla!

Pussar


Lite egentid

Idag har jag chansen att ta mig lite egentid. Det är inte ofta man har den chansen. Jag funderar på att ta den. Man behöver lite egentid ibland. Eftersom jag i princip aldrig är själv, helt själv alltså, så betyder denna chans ganska mycket för mig. Jag gör ju ofta saker utan pojken å så, men då sitter man på en buss full med människor, är hos mamma eller pappa elelr så är man med nån kompis, och då är man inte helt själv. För en gångs skull kommer pojken hem sent. Jag har med andra ord hela eftermiddagen och en bit av kvällen helt för mig själv. Jag kan göra precis vad jag vill. Kolla på vilken film jag vill m.m.
I'm gonna take the chance.

Ha det bäst alla, och kom ihåg att ta er löite egentid ibland!

Pussar

Long time ago

Oj... nu va det visst ett tag sedan jag skrev sist. Va ju ganska mycket i helgen så bloggen va liksom inte prio nummer ett. Men det va iaf en trevlig helg med födelsedagsfirande och dop. Helgen som kommer blir det ännu mer födelsedagsfirande, så mina stackars vänner får vara utan mig även denna helg. Men det kanske dom tycker är skönt. Dom kanske sitter hemma framför datan nu och jublar när dom läser detta. Kul för dom i så fall. Mindre kul för mig. Tror jag ska skå Johanna en signal idag och se om det blir en date i morgon eller inte. Om inte så får jag hitta på något annat.

Idag skulle jag har gått på fotboll egentligen. Men när jag skulle boka biljetterna så fick jag en "nääe... jag har ingen lust-känsla" så jag bokade dom aldrig. Man va ju tvungen att betala dom samtidigt också så jag ville uinte känna mig tvingad att gå på matchen utifall jag fortfarande inte skulle ha nån lust. Och det har jag inte. Så det va ju bra gjort av mig! :-)

Nä, nu är det dags för mig att öta lite tror jag!

Ha det bäst alla!

Pussar

7 artister/grupper

Okej Johanna. Here it comes:

Metallica - För att jag är uppväxt med deras musik. Och allvarlig. Går det att göra annat än att tacka för det. Jag tror inte det, dom e grymma! I like them very mutch! Och deras spelningar ska också vara grymma btw!

Ozzy Osbourne/Black Sabbath - Ozzy över huvud taget liksom. Hur grymt är det inte att kunna säga att man sett en legend live! Plus att Ozzy e stencool!

Iron Maiden - Allready done! And i loved every second! Måste jag säga mer!

Pink Floyd - Har hör att han gjort grymma shower. Skulle ha varit grymt å se!

Madonna - Bara för att det är just Madonna. Vad mer kan man säga. Hon har hängt med länge och är lite utav en legend. Skulle vara kul å se nån av hennes shower, även om jag inte är så mycket för den musik hon gör idag.

Robbie Williams - Har alltid haft ett gott öga till honom. Gillar hans musik (även om jag diggar ren rock snäppet mer) och så har han ju det där "badboy" ryktet som jag alltid lockats av.    :-)

och

Johnny Cash - Om det hade gått. Legendernas legend liksom.  Annars får det bli...

...Slipknot - Deras spelningar ska tydligen också vara grymma. Så vi får väl se... kanske får se en spelning med dom snart.


Det va den utmaningen det. Hoppas det va kul för er att läsa.
Och nu utmanar jag alla ni andra som vågar anta den...
Så lämna en kommentar and let me know. Alltid kul och se vad andra gillar.

Ha det bäst alla!

Pussar

Fredag igen

Nu är det fredag igen. Känns inte som det. Känns som att det ska vara typ Onsdag eller nått. Måste vara pga av febern som det känns så. Va ju typ helt borta i huvet två-tre dagar denna vecka. Men helgen blir iaf lugn. En av mostrarna fyller år i morgon och på söndag ska jag på dop. En av mina vänne som ska dopa sin son. Och man vill ju vara fin och fräsch vid båda tillfällena så det blir till att vara hemma och kolla film i kväll och morgon får man vara försiktig med alkoholintaget. Så man inte riskerar att vara bakis på söndag.

Skriver väl kanska mera ikväll.

Ha det bäst alla!

Pussar

En Ny Kompis

Fick en ny kompis idag när jag var på väg hem till pappa. Jättesöt!!!
Se själva:

       

Vilken sötnos va?
Jag tycker hon e grymt söt. Får se om det är någon som saknar henne. Annars får hon bo hos pappa. Han blev helt förälskad i henne!

Ha det bäst alla!

Pussar


Feber

Usch... Jag har feber. Känner mig alldeles snurrig. Min kära pojkvän hade feber nästan hela förra veckan och nu är det tydligen min tur. Jag vill inte vara sjuk! Speciellt inte feber, blir så jävla känslig då. Ni vet, så där patetiskt känslig, och det är det värsta jag vet, men jag kan inte rå för det. Får hoppas det går över fort. Men det lär ju sitta i i typ tre-fyra dagar. Som det gjorde på min kärlek.

Nä ska se om jag kan peta i mig nått äta, även fast aptiten inte är den bästa när man har feber.

Ha det bäst alla andra!

Pussar

Fredag och redan hemma

Äntligen fredag. Och jag är redan hemma. Inte alltför ofta man är hemma den här tiden. Brukar kliva på bussen ungefär nu. Men idag har jag redan vart hemma i en halvtimme. Känns himla nice.
Men idag blir det hemma-sittar-kväll. Antagligen blir det till att kika på ett gäng filmer. Men det är alltid nice.
I morgon är det fotboll, så det lär bli full rulle hela dagen. Så bäst att passa på att njuta av lugnet idag.

Ha det bäst alla!

Pussar

Trötter

Usch vad jag e trött. Det här tråkiga vädret gör att jag känner  mig som en zombie! Inte alls kul.
Men nu ska jag snart klippa en kompis. Så jag får försöka hålla mig lite pigg ett tag till.
Skriver mera när jag kommer hem om jag orkar.

Ha det bäst alla!

Pussar

I Love My Laptop

jävla skönt med laptop alltså. Kan sitta i sängen å ha det bra, samtidigt som jag datanördar. Känns sååååå nice! E typ astrött så ska stänga ner och släcka allt och gosa in mig i sängen alldeles straxt. Men jag ville ju skriva av mig lite först :-)

Ååååh... I fucking love my laptop! E så glad över den. Nu kan jag datanörda hela tiden... Haha... :-)

Ha det bäst nu alla!

Godnatt-Pussar


Trött

Idag har det varit segt. Har vart så otroligt trött hela dagen. Hade jättesvårt att somna igårkväll. Somna på morgonkvisten nån gång så det blev inte många timmar sova.
Sitter i sängen nu å blippar lite på min kära laptop och smågluttar lite på tv:n. Ska snart lägga mig ner och försöka sova. Hoppas ju på lite mera sömn inatt.
Skriver mer i morgon.

Ha det bäst alla!

Godnattpussar

Tack

Tack så jättemycket allihopa för komplimangerna om min blogg sida. Kul att ni gillar den! Höll ju som sagt på ett tag med den så jag hade nog blivit lite ledsen om ni inte gillat min nya design. Själv blev jag himla nöjd, så det var helt klart värt slitet.
Sitter som vanligt och datanördar medans pojkvännen spelar tv-spel. Men det känns helt okej faktiskt. Man får lite egentid, utan att vara själv. Ganska nice.
Nu ska jag surfa vidare och se om jag hittar nått kul. Men det gör jag väl antagligen inte, haha...

Ha det bäst alla!

Pussar

Klocka




Spel


Play with me


Dagens Citat:

Webfetti.com

Omgjord

Oj vad jag har kämpat med att designa denna blogg. Det tog sin tid kan jag ju säga. Okunnig som man är. Haha...
Hoppas ni gillar den. Kanske har hänt lite konstiga saker också som jag inte märkt, men det är sånt som händer. Nu ser den i alla fall okej ut. Lite roligare än det som va innan.

Aah... Just det... Jag har fått en bärbar data av min kära pojke, så jag är jätteglad. Och så fick jag ju ett par byxor i veckan också. Han är snäll han. Min karl.

Skriver mera senare.

Ha det bäst alla!

Pussar

Nytt

Jag fick ett par nya byxor igår. Tycker jag var väldigt snällt av min kärlek. Alla mina byxor har ju blivit så nötta att dom typ spricker så det va verkligen behövligt. Men det kändes ju som ett helt träningspass att prova ut ett par som satt bra. Tur att jag hittade et tpar som satt bra, annars hade det känts väldigt onödigt att prova typ 10 par utan några satt bra. När vi sedan betalde byxorna så fick vi en väska på köpet oxå. Det va ju en trevlig liten surprise.

I veckan ska vi troligtvis åka å köpa ett nintendo wii oxå. Ska bli skitkul. Och ett måste för oss är att vi måste åka och storhandla, innnan vi gör av med pengarna, så att det finns lite mat och sånt hemma. Blir så himla dyrt när man bara springer och småhandlar.

Nu ska jag upp och äta lite tror jag.

Ha det bäst alla!

Pussar


RSS 2.0