Händer mycket

Ojoj... det händer grejer. Fattar inte hur vissa fungerar. Helt sjukt ju!
Skönt att jag bara behöver stå bredvid och bevittna cirkusen.

Ha det bäst alla!

Pussar

Grilla

Äntligen hemma. Skönt!
Idag blir det grillat till middag. Mmm... ska bli så gott.
Och kryssning skall bokas. Gäller att jag kommer ihåg sjösjuke-tabletter denna gång. Hehe...

Ha det bäst alla!

Pussar

Resa

I höst blir det resa så det heter duga. Ska bli så jäkla härligt. Sicilien i september och Las Vegas i december. Om allt går som det är tänkt. Hoppas verkligen att det inte knasar till sig!

Ha det bäst!

Pussar

Hemma

Nu är jag hemma. Har visserligen varit hemma ett tag. Men idag datanördar jag lite också. Hör ju inte till vanligheterna att jag datar hemma i veckorna nu för tiden. Nu är det bara en jobb-dag kvar den här veckan. Känns skönt. På lördag är det skansen som gäller. Ska bli nice.

Ha det bäst alla!

Pussar


Dålig

Jag är en dålig bloggare. Jag vet. Men jag jobbar så mycket mera nu. Så då blir det svårt. Även om jag vill.
Ska fortsätta jobba nu!

Ha det bäst!

Pussar

Film

Har precis tittat på en film. Pans Labyrint. Helt okej. Hade ingen aning om vad det var för film när jag började titta. Läste aldrig på fodralet, så jag hade absolut inga förväntningar på den. Men som sagt helt okej.
Johanna tipsade om en film idag också. Twilight. Så den ska jag försöka få tag i se nån dag.

Nu ska jag surfa vidare och snegla lite på TV:n.

Pussar

Trevligt

Hejsan svejsan! Hade en ganska så lugn men sen kväll igår. Hade några vänner på besök. Det var mycket trevligt. Även om jag saknade vissa personer. Och dom personerna är Johanna och Sandra. 
Idag blir det väldigt lugnt och inte så sent tror jag. Ska köra bil i morgon så idag blir det ingen alkoholhaltig dryck för mig inte. Trots att det är lördag. Men jag lider inte för det. Ska bli himla skönt faktiskt.

Nu ska här duschas.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Pussar

Midsommarafton

Vid skrivandets stund är det bara 20 minuter kvar tills det är midsommarafton. Då fyller även mina kusiners pappa år. Då förväntningarna ofta är ganska höga vid sånna här högtider blir man ju också ofta besviken. Men i år. I år har jag inga förväntningar. Så då bör man ju inte bli besviken. Ända besvikelsen som skulle kunna bli för mig är att jag inte vinner fredagsfinaste. Men det är nog ganska lugnt det också, för det brukar jag ju inte göra ;)

Nä, inte vara bitter nu. Livet leker ju.

Ha det bäst alla!

Pussar


Ett sista farväl

Idag begravde vi morfar. Det var väldigt känslosamt, men fint. Men jag tycker att prästen var lite ute och cyklade emellanåt. Säga fel på begravning och brölopp känns inte helt okej. Tycker jag.

Men nu till annat. Jag jobbar mycket mer nu, så jag är inte helt duktig på att uppdatera. Men eftersom jag inte har så många läsare känns det lite skitsamma. Men för er som faktiskt läser min blogg så uppdaterar jag. Som ni kanske märker.

Nu ska jag prata med en vän.

Pussar

Mycket nu

Jag säger då det. Shit vad jag inte har haft tid å datanörda denna vecka. Har ju varit helt slut varje dag när jag kommit hem. Känns inte riktigt som högsta prio att blogga då.

Helgen har gått i festens tecken. Jag är toksliten idag. Men vad spelar det för roll? Det är en sån dag idag. Söndag liksom, då är det tillåtet. 

Ha det bäst!
Pussar


Nya jobbet

Jag har nu jobbat två dagar på mitt nya jobb. Det känns super. Kommer nog trivas ganska bra. Känns grymt bra att ha lite arbetskamrater att prata med om dagarna. Det är en hel del jag måste lära mig nu i början, men det ska nog gå bra. Underlättar ju en del att jag redan kan det grundläggande, så det kommer nog gå galant.
Lite jobbigt med så långa dagar nu i början, men det vänjer man sig vid. Har ju faktiskt gått förvånansvärt bra att gå upp på morgonen. Känner mig riktigt stolt över den biten.

Känner mig grymt positiv just nu i alla fall. Mår bättre än jag gjort på flera år.

Livet leker! Känn kärleken!

Pussar

Lugn dag

Idag är det lugnt för mig. Har visserligen vinat lite med Malin hemma hos henne, men jag har hittat hem igen. Var grymt trevligt att sitta och snacka på tu man hand. Inte ofta det händer.
Men nu är det film och mys med karln som gäller resten av kvällen.

Ha en underbar kväll!

Pussar


Äntligen

Jag har nu jobbat min sista dag i F-staden. Känns så skönt. På måndag väntar nytt jobb. Känns lite nervöst. Men den braiga känslan tar över. Å det känns fullkomligt wonderful!

Sitter nu hemma å festar till det. Firar lite liksom. Några vänner är här och firar med mig. Har fått en för tidig födelsedagpresent också. Presentkort på tatuering. Me like!!! Karln har åkt iväg för att pumpa min cykel. Så nu kan jag börja cykla. Men det känns lite magstarkt att cykla till solna på mornarna så jag får finstarta lite här i byn först. Så kanske jag fundera lite på solna-turen. Men jag känner mig inte alls lika hurtig som min kära mor, så det lär förbli en fundering.

Nä, nu ska jag socialisera med mina vänner igen,

Ha det bäst alla!

Pussar och kramar

Grattis på 22 års-dagen

Rickard!


Webfetti.com

Ingen vanlig dag

Jo, det är det. För mig är det en vanlig dag. Men inte för Rickard. Han fyller 22år idag. Jag frågade honom om han kände sig gammal nu, men han tyckte han kände sig som vanligt. Och jag lär känna likadant den dag jag fyller 24år. Vilket är om exakt nio dagar.
Det är heller ingen vanlig dag för min vän, Nathalie, och hennes son som fyller 1år idag! Den lille skiten börjar bli stor! :-)

Grattis Max!


Tiden går så jäkla fort!

Ha det bäst!

Pussar


SKIT

Det blir ingen pizza. Bussen karln satt på blev sen så pizzerian stängde.
Jävla Skit!
Ville ju verkligen ha en pizza jööö!

Trotsade

Jag trotsade sjukdomen och firade vilt. Hela helgen. Åkte till en vän i Hässelby och mötte upp min älskling i fredags. Va där en stund och drack lite. Sen kom en annan vän dit oxå så då drack jag lite mera. Men det var ganska lugnt den natten. Även om jag inte kom hem förrän dagen efter.
i lördags var jag hemma hos min kusin dansade och hade mig. Där gick det vilt till. Även om jag tog det lugnt när det handlar om alkoholintaget. Det var två väldigt trevliga kvällar! Och så hade jag en väldigt trevlig söndag oxå. Men solen var lite väl het när jag, Johanna och Malin försökte sola. Kände oss lite väl stekta efter bara 15 minuter i solen. Så skippade det.

Just nu sitter jag och väntar på att min underbara karl ska komma hem med pizza. Ska bli riktigt gott. Jag eär skithungrig. Men han borde vara här inom en halvtimme, så jag står nog ut med att vänta lite till.

Ha det bäst alla!

'Pussar

RSS 2.0