Pizza

Snart kommer min karl hem med pizza. Ska bli riktigt mumsigt!

Ha det bäst alla!

Pussar

Rätt väg

Nu verkar saker och ting vara på rätt väg igen. Å det känns toppen. Men jag vet att det kommer ta ett tag innan man framme. Men mer lite styrka och lite hopp kommer det gå bra. Det vet jag!

Ha det bäst alla!

Pussar

*

Tur att vi har fint väder iaf!


Maktlös

Jag har förstått att det varit något, men inte vad. Men igår förstod jag att det va värre än jag trodde.
Att se, å förstå, hur dåligt någon annan verkligen mår utan att kunna göra något är värre än att må dåligt själv.
Jag känner mig så satans maktlös å det är ingen trevlig känsla. Jag vill inte tänka på gårdagen, men samtidigt kan jag inte tänka på något annat.

Det är jobbigt, men vi ska klara det här!

Fredag

Idag är det fredag. Känns inte riktigt så. Men jag vet ändå att det faktiskt är fredag.
Blir nog rätt lugnt idag. Ska bjuda syrran på middag i morgon så det kan ju vara trevligt om man är lite pigg då.
Jag brukar ju i å försig vara ganska pigg till kvällen dagen efter även om jag festat till det lite dagen innan. Får se hur det blir.

Nu ska jag försöka få nått gjort här på kontoret.


Ha det bäst alla!

Pussar


Vår

Solen skiner! Wihoo! Det känns faktiskt som vår! Äntligen!
Känner mig lite glad pga det. Å vet ni, idag har jag ingen huvudvärk. Än. Men dagen är långt ifrån över så den kanske kommer. Men jag håller tummarna för att den stannar borta!

Ha det bäst alla!

Pussar

Dånande puckel

Följeslagaren vägrar ge sig av. Snart blir jag förbannad. Jag vill ha ett friskt huvud, inte en dånande, efterbliven puckel. För det är så det känns när inget hjälper mot huvudvärken. Orkar ju fan inte tänke när det dånar i huvudet.

Aja, hoppas ni andra har det bättre än jag.

Ha det bäst alla!

Pussar

Följeslagare

Jag har en ny följeslagare. Huvudvärken. Riktigt irriterande. Som den där jäkla hunden i reklamen. För jäkla jobbigt. Vill bara hem å lägga mig å få bort den. Värktabletter hjälper ju fan inte.

Min syster åkte till staterna idag. Lämnade henne på Arlanda fem i morse. Är så himla avis på henne. Vill tillbaka dit. Till staterna alltså. Vill ju se lite mer av det där landet. Men jag hoppas i alla fall att hon får det bra på sin semester. Hon förtjänar den verkligen.

Ha det bäst alla!

Pussar


Aaaj!!!

Fortfarande denna förbannade huvudvärk. Jag blir galen. Jag som nästan aldrig har huvudvärk. Om jag inte e bakis vill säga, men det är jag inte nu å har inte varit på hela veckan. Kanske e det jag behöver. Supa ordentligt alltså, så jag får en rejäl baksmälla som kan ersätta denna molande huvudvärk med en rejäl bakis-huvudvärk. Då kanske man mår fin-fint efteråt. Jag tror ju inte riktigt på det själv men man kan ju hoppas att det kanske, men bara kanske, kan ta bort denna värk.

När det gäller annat så är jag klar. Done! Bara så ni vet.

Ha det bäst alla!

Pussar

Huvudvärk

Har haft huvudvärk hela veckan nu. Känns inte alls bra. Svårt att att hålla isär tankarna. Det är förövrigt svårt att tänka över huvudtaget när det gör så här ont. Huvudvärkstabletter vill inte riktigt hjälpa, så jag vet inte vad jag ska göra.
Jobbigt är det i alla fall. Minst sagt.

Ha det bäst alla!

Pussar

Förhoppningar

Jag hade ju någon slags förhoppning om att hon oxå skulle vilja lösa detta och därför höra av sig till mig. Men så verkar inte vara fallet. Jag skulle ha hört av mig om jag haft pengar på mobilen, eller möjlighet å tanka mobilen. Men det har jag inte haft än så länge. Å snart känns det som att det är shit-the-same. Det börjar gå för lång tid. Helt enkelt. Men vem vet. Vi kanske mår bättre av att ha våra sarjade psyken ifrån varandra.

Jag ska nu sluta försöka analysera detta å gå vidare.

Ha det bäst alla!

Pussar

Jag har tänkt

Jag har tänkt lite på detta som hänt nu. Och kommit fram till att jag inte tänker be om ursäkt för att jag bryr mig. Det finns ingen anledning. Dom som inte kan ta att man bryr sig borde verkligen jobba på att lära sig ta det. Det är faktiskt rätt så underbart att ha människor som bryr sig runt om en.

Att antyda att man inte finns där för någon när personen i fråga visar att man finns där är inte snällt. Snacka om att driva personen i fråga ifrån sig. I detta fallet jag. Aja... What ever... Mitt liv går vidare i alla fall.

Ha det bäst alla!

Pussar

Psykiskt instabil

Usch... Nu är det inte bra.
Jag har inte ingen lust med någonting. Jag orkar inte lyfta luren å ringa ett samtal som jag borde ringa. Nämligen till min vän.  Å lösa saker å ting. Jag har svårt att äta. Jag har svårt å komma ur sängen på morgonen. Jag är extremt lättretlig. Jag liksom vaknar och bara känner hur irritationene sprider sig i kroppen utan att jag änns hört ett ord från någon eller sagt nått själv än. Känner bara att jag har lust å slå nån jävel på käften.

Men det som tyvärr kretsar mest i mitt stackars huvud är att bara lämna allt. Börja om på nått någonstans och inte se bakåt. Det känns som det är det ända som skulle få mitt huvud att sluta snurra och beté sig så konstigt åt.
Jag vill liksom inte vara med längre. Å ibland känns det som ingen annan vill att jag ska vara det heller.
Skitsamma. Orka. Hoppas ni andra har det bättre än jag.

Ha det bäst alla!

Pussar

Ska man sluta bry sig

Jag bryr mig uppenbarligen förmycket om dom jag tycker om. Att uttrycka sin oro och ge nån ett råd är tydligen inte bra.
Jag kan förstå att vissa saker är jobbiga att tänka på. Jag har inte sagt att hon måste göra si eller så. Jag sa bara att det kunde vara bra. Mest för hennes skull men även för alla som umgås med henne.
Jag fick höra en sak, visserligen ryktesvägen, men det var en ganska allvarlig sak. Mina tankar gick direkt till min vän så jag åkte till henne och pratade med henne på en gång. För hennes skull!!! Men jag skulle visst ha åkt hem istället. Inte brytt mig. Jag kan förstå att vissa saker är svåra att ta till sig. Men man kan inte skita i allt. Jag förstår att hon inte orkar med vissa grejer, men när det inte bara handlar om en själv så kan man inte skita i allt.
Hur som helst så känner jag att jag berättar hellre i förebyggande syfte än å blir anklagad för att hålla käften i efterhand, om det nu skulle hända nått.

Vad lärde jag mig av detta då?
Att jag bör sluta bry mig om mina nära om jag-själv vill må bra.

Det var väl ungerfär vad jag lärde mig. Men jag tror inte jag kommer kunna sluta bry mig. Får väl försöka stänga av öronen eller nått så att jag slipper höra oroande grejer som jag vill berätta för dom som berörs. För det var ju tydligen fel.

Nä, nu skiter jag i det här.

Ha det bäst alla!

Pussar

RSS 2.0