More problems

Varför kan inte allt bara var bra? Varför dyker det hela tiden upp flera problem? De flesta problem kan jag inte göra så mycket åt heller. Svårt att lösa saker hemma i Sverige när man nio tidszoner bort. Tur att jag har en mamma som kan försöka fixa åt en. Hoppas verkligen att det går. Jag har nog med saker att tänka på ändå.

Nu ska jag ägna mig åt pluggeriet igen.

Irritated

Idag har jag känt irritationen ligga under ytan hela dagen. Det är ALDRIG roligt. Jag ser trots allt mig själv som en ganska snäll person. Självklart har jag också mina fel och brister, men jag är sällan, näst intill aldrig, elak med flit. Inte änns när jag har irritationen så nära ytan. Men när grodorna hoppar ut ur munnen på mig, då känner jag mig väldigt elak. Då mår jag dåligt.

Den senaste veckan känns som att den bestått av ovanligt mycket grodor och tabbar. Men jag är snabb med att be om ursäkt i alla fall. Står för det jag gör, utan "dumma" bortförklaringar. Det tycker jag ändå någonstans får väga upp det hela. Det var en person som en gång sa att jag var mästare på "dumma" bortförklaringar, den tiden är nu förbi. Men å andra sidan så är den personen helt ute ur mitt liv nu också.

Jag känner mig starkare än någonsin, samtidigt som jag känner mig otroligt ensam vissa stunder. Men som man brukar säga: "Det som inte dödar en, det härdar en."

Nu tar vi oss an världen!

God natt!

Confused

Just nu känner jag mig så otroligt förvirrad. Vill bara stänga in mig och inte träffa någon och bara gråta. Mitt huvud håller på att explodera av tankar. Tankar som jag inte vet hur jag ska få ut. Hade jag varit hemma i Sverige nu så hade jag gått och satt mig på en bänk någonstans nära vattnet. Men det känns inte som att det är så smart att göra det här i Santa Barbara. Men nu ska jag fokusera på mina läxor sen kan jag koppla av och göra något annat innan jag går och lägger mig.

Single

Jaha, nu är jag officiellt singel. For real! Känns konstigt och en aning sorgligt, men jag är ändå lite stolt över migsjälv som nu verkligen klippt banden till det livet. Vill inte leva sådär destruktivt igen. Aldrig mer. Jag har större planer än så med mitt liv.

So much to do...

Det är mycket nu. Helt galet mycket! Kommer troligen få sitta uppe hela natten och plugga Managerial Finance. Har exam i morgon. Och det är bara "essay questions". Det är inte allt för lätt att formulera svaren. I vanliga fall brukar det vara "multiple choice questions". Det är väldigt mycket lättare.

Men men... jag har ju mig själv att skylla lite också, eftersom att jag festat en del de senaste två veckorna. Inte allt för bra... Men jag har haft kul i alla fall. Och som vi brukar säga här borta. "You only live once!"

Ledig

I morgon är jag ledig. Det ska bli riktigt skönt, även om jag precis varit ledig i en hel vecka. Men denns lediga dag har jag tänkt spendera med mitt project i Managerial Finance. Vi ska analysera ett företag och jag har inte änns vörjat än. Fy på mig.

Hur som helst så tänkte jag även fösöka hinna med och blogga lite om Hawaii och lägga upp lite bilder här och på facebook. Håll tummarna för at jag hinner med det nu. =)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en veckas semester på Hawaii. Det har varit helt underbart. Kom hem ca 3.10 AM natten mot söndag, men jag kunde inte somna förran vi åtta på morgonen. Sen sov jag till tolv. Nu sitter jag i min säng och ska sove straxt men ville uppdatera bloggen lite innan.

Orkar inte skriva och lägga om Hawaii nu, men det kommer. I promise! Bilder kommer också.
Hur som helst så var veckan helt fantastisk. Har haft hur kul som helst. Skriver mer om det så fort jag får tid.

RSS 2.0