Usel

Så skriver jag nu igen. Efter många om och men. Jag är verkligen usel på att uppdatera mig här. Kanske rent av ska lägga ner helt med bloggen. Eller så fortsätter jag som nu. Och skriver typ lika ofta (eller sällan) som nu. Skulle vara lättare om jag inte bara haft tillgång till internet på jobbet. Då skulle jag kunna vara som alla andra hurtiga människor och uppdatera så fort jag inte har annat för mig. Som nu. Nu sitter jag bara å väntar på att Göran ska komma hem. Ska få låna hans bil över jul så att jag lätt kan ta mig till mina nära å kära. Är ju lite omständigt att åka kommunalt ute på landet på självaste julafton. Den kommunala trafiken är ju näst intill obefintlig sånna dagar. Så Göran ska ha ett stort tack från mig!!!

Usch vad mörkt det är ute. Supertrist. Men jag har i alla fall ett par lata veckor framför mig. Ska bli skönt. Jobbar i morron, men sen är det ledigt några dagar. Jobbar bara två dagar nästa vecka och veckan därpå jobbar jag tre dagar. Sen rullar det på som vanligt igen. Men jag ska banne mig njuta av dessa lat-veckor som kommer nu.

Oooo... nått som är väldigt kul. Johanna är hemma! Partade med henne i helgen som va. Tyckte vi hade riktigt trevligt! Hoppas du håller med mig, gumman!

Nä... nu ska jag se om jag hittar nått annat kul å kika på här på nät-vågorna.
Surfa lugnt nu!

C ya all!
Puss

P.S. God Jul & Gott Nytt År!!! (för säkerhets skull, kan ju hända att jag inte skriver igen förrän nästa år.)


RSS 2.0