Blyg

Fy fan för att vara blyg! Det är verkligen inte roligt.
Speciellt inte i situationer där man vill så mycket men inte vågar. I slutänden är det ju bara mig själv jag straffar genom att inte våga. Varför inte bara släppa taget och liksom go-with-the-flow. Men jag kan inte.
Jag tror att jag är rädd för att göra bort mig.
När jag var liten var jag inte alls lika blyg. Då spelade jag teater, läste upp mina berättelser inför klassen och allt fungerade bra. Men sen hux-flux kunde jag inte prata inför klassen eller göra någonting. Så vida jag inte har alkohol i kroppen. Då känns det som att fungerar finfint. Men så ska det ju inte behöva vara.
Hur sjutton ska jag bli av med dennna dumma blyghet? Blir ju galen på mig själv!

C ya all soon!
Puss

Utmaning

Fick denna utmaning av Johanna för ett tag sen, så det är väl dags att ta tag i den.

Jag utmanar dig att berätta:
·Dittlyckligaste minne!
·Ditt argaste minne!
·Och sist men inte minnst att berätta om Din allra, allra första kärlek?!!

Mitt lyckligaste minne:
Oj vad svårt. Hmm... Det måste nog vara när jag klarade uppkörningen och fick mitt efterlängtade körkort. Eller när jag fick reda på att jag skulle få lägenheten jag nu bor i. Båda gjorde mig skitglad iaf.

Mitt argaste minne:
Det måste vara när jag fick reda på att jag skulle få ett till syskon. Det va inget jag önskade och jag trodde att jag inte behövde oroa mig för det heller. Pappa hade nämligen lovat mig att jag inte skulle få några fler syskonen. Yeah right! En dag står mamma å gör pulvermos och pappa säger:
- Mamma har nått att berätta för er.
- Ni ska få ett syskon till, säger mamma.
Då brast allt. Jag sa väldigt elaka saker. kommer inte änns ihåg hälften. Sen pratade jag inte med mina föräldrar mer än nödvändigt på typ ett år eller nått. Svarade enbart på tilltal eller tjatade om något som jag ville ha. Det va allt. Jag var då nio år, hann fylla tio innan Jessika föddes. Pappa kan jag fortfarande inte prata ordentligt med. Mamma däremot kan jag prata om det mesta med.

Så till min allra första kärlek:
Det har nog inte hänt än. Visst jag va tillsammans med Hasse i två år men jag tror inte att det va min första kärlek ändå. Och inte thai-Matte heller. Det är dom ända som finns som kategori. Det ska väl vara Kim då rå, men det är allt för tidigt att säga om han är min första stora kärlek. Vet knappt vad det är jue. 
Varför inte Hasse plattsar där är för att jag kände hela tiden att han tyckte om mig mer än jag tyckte om han. För mig var det nog bara en lite längra förälskelse. Och visserligen pojkvän. Men inte mer. Thai-Matte vet jag inte va han var. Det hela va verkligen en klass för sig. När det gäller min nuvarande crush kan jag inte uttala mig alls. Allt e nytt. Pirret finns och tycker verkligen om honom. Men om han är en första kärlek vet jag inte. Får återkomma till utmaningen om ett år eller så. Då bör jag veta om jag funnit min första kärlek än.

Puss puss

Glömde...

Haha. Kim kallade mig för sin flickvän i helgen. Och jag måste erkänna att det klingade fint i mina öron. Hehe.
Lite ovant men damn så nice!

Puss puss

Helgen 20 till 22 april

Den här helgen har varit Jättebra! Jag har varit glad och allt har fungerat bra. Eller, ja... förrutom en liten grej då rå.
Kom hem efter jobbet på fredagen och tog en dusch. Sen bar det  iväg till Råcksta hem till en kille vid namn Jonny.
Hade aldrig varit där, men det va lätt att hitta dit. Tog Jonny ett tag att förklara men när jag messade beskrivningen till Jannica senare fick det plats i två mess. Och inkluderade kod, hur många trappor och vilken namn som fanns på dörren. Somliga människor överförklarar ibland. Men men, bättre att vara övertydlig ibland, som min far brukar säga. Hur som helst. Vi satt dä roch drack ett tag och blev lite små irriterad på Knodden som satt och stirra på mig stup i ett. Sånt kan ju vara lite jobbigt, det tycker dom flesta människorna. Efter att vi varit hos Jonny åkte vi till Klubben. Det krävdes 3 taxibilar för att vi skulle komma dit allihopa, varav en var en storbil. Vi va typ 12 st eller nått. eller om vi blev 13 eller 14, minns inte riktigt. Vi festade lite på klubben och sen åkte vi alla in till pub ancore (eller vad den heter och hur det stavas) va där en stund. Träffa Anna där. Henne hade jag inte sett på länge. Så det va trevligt. Åkte senare tillbaka till klubben. Efter tag där dyker Olson upp. Tro mig att jag blev överraskad. Helt sjukt jue. Men det va länge sen jag såg honom så jag blev glad iaf. Kastade lite pil oxå, men det gick inte så bra. Eller hmm, hade väl kanske lite nybörjar tur i början men sen gick d utför. Kan ju inte sikta så det blev lite som det blev. Blev en sen kväll i vilket fall. Tog 6:53 tåget hem till Kim och sen bums i säng.

Lördagen blev lugn. Jag å Kim låg i sängen hela dan. Va så jäkla trött å sliten. Va väl kanske inte så konstigt. Va ju ute i torsdags också. Klev ur sängen vid 19-tiden å hoppa in duschen. Sen gick vi å käka pizza. När vi kom satte vi oss i soffan å kolla tv, men vi rätt trötta fortfarande så det blev inte så långvarigt. Kim somna å jag satt svaja av trötthet. Vid 12-tiden gick vi å la oss i sängen igen å sov till 12 på söndagen.

På söndagen åkte vi inte till stan. Vid Centralen hade dom tydligen biljettkontroll. Vilket resulterade i att dom sen använde en hel del övervåld mot min stackars Kim. Jag förstår mig inte på dom där korkade kontrolanterna. Hur kan stå fyra personer och slita i en enda. och en av dom va ju helt jäkla rabiat. Han flög på honom när Kim nämnde att han skulle anmäla honom för övervåld. Och när Kim sedan nämnde att jag fanns där och kunde vittna om hela händelsen gick han. Då kom det inte många ord hur hans fula trut. (Å då menare jag den fula svarthåriga lockiga kontrolanten som har tydliga problem med att hejda sitt humör.) Det värsta är att sånt här händer varje dag. Och som jag förstod så va det inte första gången den idioten va me om en sån här händelse. (Det förstod jag av att väktarna pratade med varandra om "att va det inte han som va me om insidenten där å där). Liksom hallå sl eller connex eller vem d nu e som anställer dessa idioter. Anställer ni vilka som helst eller? Deras kurs i hur man ska hantera sin ilska verkar ju uppenbarligen inte fungera.

Det va allt för mig den här gången.
Ha det bäst nu alla! Och se upp för kontrollanterna som inte kan hantera sin ilska.

C ya all soon!
Puss puss

Kärlek eller förälskelse?

Hmm...
Kärlek eller förälskelse? Vad är skillnaden? Jag vet inte. Men vad känner jag då?
Jag blir glad när jag ser han. Jag blir glad när jag hör hans röst. Jag ler när jag tänker på honom. Jag blir besviken när jag hoppas få träffa honom men inte får det. Så pass besviken att till och med en tår kan föll ner för min kind. Patetiskt, jag vet. Men jag kunde inte rå för det. Är det kärlek eller bara en förälskelse? Jag fattar ingenting. Det går bara runt i huvudet. Kan bli kär på bara ett par veckor? Eller behöver det mer tid. Är en föräskelse ett förstadium till kärlek? Eller är en förälskelse bara ett sätt att vara kär i kärleken?

Nåja, vidare till livet jag förstår mig på.
Var hos tandläkaren igår. Hade INGA hål. Inte änns nån liten början till ett. Känns så skönt. Det va ändå typ 3 år sedan jag va hos tandläkaren sist. Men det kändes ju lite surt att behöva betala 600 spänn för att få reda på att jag har friska perfekta tänder. Men men, nu har jag det iaf bevisat. Haha, Kim tyckte d va jättetråkigt för då kunde han inte mobbas. Haha!!!

Nä nu ska jag försöka jobba på lite!
Men har du nå tips? Skriv gärna en kommentar!

C ya all soon!
Puss

Lugn Påsk

Jaha, så va påskhelgen över. Trodde det skulle bli ett fasligt festande men icke. Rätt skönt faktiskt. Åkte till Kim i torsdags å va där till lördag. Då åkte jag hem å tänkte att jag skulle parta lite med mina vänner. Men när jag ringde va d ingen som svarade. Eller jo, Mattias svarade men han hade hållt igång sen kl 12:00 på dan så han va inte så pigg, han trodde han skulle somna snart, jaha tänkte jag å satte mig på en buss för att åka tillbaka till Kim. Va sedan där till måndag eftermiddag. Åkte då på middag hos min mamma. Sen sov jag hemma. Åkte till Kim igår igen å idag så blir d sova hemma. Tänkte ta å träffa Jannica idag också, vill ju inte försumma mina vänner. Men d e ju tyvärr väldigt lätt att göra det utan å tänka på det. Men jag lovar, jag försöker verkligen ta mig tid. Om folk inte svarar då, får dom skylla sig själva. Jag tänker inte sitta själv, helt ensam, i min lägenhet bara för att mina vänner inte svarar. Är det möjligt så gör jag i sånna fall hellre något annat än å sitter å väntar på att dom inte ringer tillbaka. Oftast får man ett meddelande dagen efter, eller flera dagar efter, med texten "Du hade ringt" Ja, klart som fan, jag sulle ju d. Hallå, liksom!
Nä, fan Johanna! Jag har så mycket jag vill berätta för dig, eller kanske inte så mycket, men det finns en del jag så himla gärna vill dela med dig just nu. Jag känner mig alldeles sprickfärdig ju. Får ringa nån dag här. E ju ny fakturaperiod nu. Men det får inte bli några 55 minuter denna gång då, snarare max 20.
Aja, nnu har jag inget å skriva.

C ya all soon again!
Puss

Champagne

Napoleon Bonaparte om Champagne:

Efter en seger förtjänar du det;
Efter ett nederlag behöver du det.

Tänkvärt!

Citat av Charles Bukowski:

Om något tråkigt händer, dricker du för att glömma;
Om något roligt händer, dricker du för att fira;
Om ingenting händer, dricker du för att något ska hända.

Lite bilder från helgen 30/3-07 och 31/3-07

Bubben å Jannica på Råcksta Fredag 30/3-07
Ricky hemma hos Jannica Lördag 31/3-07
Rickys vänner hos Jannica Lördag 31/3-07
Ricky hos Jannic igen samma kväll
Henke hos Jannica även detta samma kväll.
Jag och Bubben på klubben lördag 31/3-07
 Jag på klubben samma kväll.

Ännu en helg!

Jaha... så va ännu en helg avverkad. De inte klokt vad tiden går fort. Och vecka är det nu också, redan på torsdag kan börja parta om man vill eftersom att fredagen är röd. Och känner jag mig själv så lär jag ju skjälpa i mig en del alkohol redan på torsdag. Ska bli så skönt me en lång helg.Visserligen så är det påsk, å vissa kanske spenderar den med familjen, men det känns som att jag har kommit förbi det stadiet då jag måste umgås med föräldrarna och hoppas på påskägg för länge sen. Å sen är det så här... det har min pappa sagt... att det är dom du bor med som är din familj... jaha... trevligt då... jag har alltså ingen familj. Vad bra, då är det fritt fram för mig att jag göra vad jag vill denna påsk, jag har ju ingen familj att fira med i vilket fall som helst.
Nog med tråkigheter vad gjorde jag helgen som va...

Jo i fredags åkte jag hem till Jannica så lagade vi mat tillsammans. Tacos åt vi, men jag hoppade över guocamolen (eller hur d stavas) ville inte riktigt stinka vitlök eftersom jag troligtvis skulle träffa Kim sen. Å tur va väl det för det gjorde jag också. Blev på ganska tjurigt humör av någon anledning som inte änns jag kände till, så det va lite trist. Men kvällen började bra iaf. Efter att jag Jannica käkat så åkte vi till Råcksta å mötte upp alla grabbar. Sen gick vi å efterfestade hos en kille. Va ganska roligt, men jag blev lite paff när Lillemor följde med. Men d va kul, tråkigt på mitt humör senare bara. Kvällen slutade iaf med att jag å Kim tog en taxi hem till honom å sov.

Lördagen däremot va jag gladare. Dagen va seg, men till slut började kvällen närma sig. Jannica hade inflyttingsfest så jag dundrade väl in hemma hos henne nån gång mellan 7 å 8 på kvällen. Du hade man ju kvickna till lite å va reda för kvällens rond av alkohol. Va där en stund och festade, sen gick jag över till Emma å kollade på hennes lägenhet. Den va lite men mysig. Tog med mig en smirre dit å så fick jag en liten shot balsam, nån polsk dricka. Sen skulle dom ge sig av till Garbo då tog jag fötterna och knatade tillbaka till Jannica. Där satt nu Ricky med ett par kompisar också och lite senare kom Henke också. Drack mera och blev så i gasen. Tog sedan bussen till Spånga å träffade Kim även denna dag. På bussen ringde jag och skvallrade lite med Johanna om ditt å datt, skulle bara bli ett snabbt samtal, kostar ändå 4,50 kr/min... men icke... 55 min pratade vi. Men men... det får det vara värt. Hon är ju ändå min lilla älskling.

Söndagen blev lugn, åkte till mamma å åt frukost, sen åkte jag med henne å Micke till Cina å Tommy eftersom att Tommy fyllde år. Där blev det tårta och Påskmust å kall god öl ute i den varma sköna solen. Det va bra härligt. Sen va d bara hem å duscha å byta om för ett sedan ge sig ut och åka kollektivt igen. Å gissa vart... jo till Kim... Måndagen jobbade jag åte hem å duscha å samma visa, ut å åka kollektivt för att ta sig till Kim... å så upp tidigt i morse igen... Haha... å gissa vart jag ska idag... första ska jag hem... e sen ska jag.... just det... mycket riktigt. Sen ska jag till Kim idag igen. I morgon däremot blir jag hemma. Ska försöka städa lite hemma. Behövs verkligen. Alla smutsiga kläder ligger typ utspridda på hela golvet. Normalt brukar dom ligga i en IKEA-kasse, men båda två e fulla med rena kläder som jag inte orkat vika. Så det är mitt första projekt i morron tror jag. Eller nä... först ska jag diska, sen vika kläder, å så dammsuga å damma. Åh... usch... vill inte... d e så tråkigt!!! Men det måste göras. Å där med basta. Haha.

Har inge mer å skriva nu, men ska se om jag orkar ladda upp lite bilder från helgen också. Annars kommer det en annan dag.

Ha det bäst nu!

Puss å Kram


RSS 2.0