One week

Det var en vecka sen jag skrev sist. Har inte hänt så mycket sedan dess. Firade midsommar hos min moster tillsammans med familj och släktingar. Jag och mamma åkte ut redan på torsdagen och så åkte vi hem sent i lördags kväll.

I söndags spelade jag, mamma och Micke mini-golf. Jag gick runt på 43 slag, mamma på 77 slag och Micke på 74 slag. Det var lite roligt. Men jag fattar inte själv hur fasiken det kunde gå så bra för mig. Men kul var det allt.

Nu har jag börjat jobba "på riktigt" också. Känns riktigt bra. Äntligen känner jag mig som en normal människa igen. Men det är lite tråkigt att så många börjar gå på sina semestrar nu när jag börjar jobba. Kommer inte kunna var med på allt kul de kommer hitta på solen. Fast det hade jag inte kunnat göra även om jag inte jobbat, för då hade jag inte haft några pengar att nått för.

Let's face it! Allt har en baksida. 

New week

Det är måndag. Det betyder ny vecka. Den här veckan tar vi nya tag. På riktigt!

Det är mycket jag vill säga, men jag är inte allt för bra på att uttrycka mig. Det suger! Men jag ska försöka i alla fall. För något måste göras. Ett förta steg är redan taget, nu är det bara att fortsätta. Jag ska lyckas! Så är det bara!


What can I say?

Det är inte bara absinten jag ska låta bli. Jag ska låta bli alkohol över huvudtaget. Procenthalten spelar ingen roll. Jag skäms och känner mig riktigt dum. Men nu ska jag försöka fokusera på det som är bra i mitt liv. I promise!

Never again

Tisdagen blev inte riktigt som det var tänkt...

Drack några öl uppe i Vällingby, när vi kom hem åkte Absinten fram.
Kvällen slutade en aning kaosartat (milt sagt) och jag säger bara: "Aldrig mer Absint!"
Sov nästan ett och ett halvt dygn i sträck efter det. Är fortfarande lite skakig i kroppen tre dagar senare. I övrigt känner jag mig helt återställd.

Men låt oss se det så här: Nu har jag testat det och kunnat konstatera att det var inget för mig.

R.I.P.

Grandma

You will always stay in our memories


Everything is...

...crazy!
No more words needed.
Everything is just so damn CRAZY!


* * *

I'm worth so much more!

But I'm strong,

stronger than you'll ever be!


RSS 2.0