Sov lite för länge, igen!

Så jag missade telfontiden med typ fem minuter. Så störande. Glömde ställa klockan igår så jag får skylla mig själv idag. Nytt försök imorgon. Då är telefontiden på eftermiddagen. Så så ska jag väl klara av att ringa rätt tid. Får ställa in en påminnelse på mobilen tror jag. Annars glöms det väl bort.

Och ännu en gång är det som vanligt

Jag ringer det där förbannade samtalet. Jag frågar efter människan jag skulle prata med och får beskedet att hon hennes telofontid tog slut en halvtimme tidigare. Allvarligt? I fredags fick jag hörta att det inte var några speciella telefontider. Självklart sov jag alldeles för länge idag för att hinna med den där förbannade telefontiden. Hur lätt är det när hon bara har en timmes telefontid per dag. Trött blir jag. Nytt försök i morgon!

Mys

Ikväll blir det mys hos Johanna. Nice!

Det är som vanligt

Jag tog ett djupt andetag. Slog numret. Och fick svar. Men som vanligt så var personen jag skulle prata med inte på plats. Så jag måste göra ett nytt försök på måndag. Så jäkla typiskt. Så är det nästan alltid när jag väl försöker ta tag i dom där jobbiga samtalen. Varför kan det inte bara få gå bra på en gång? Nu måste jag alltså göra samma sak på måndag. Jag som använt hela denna vecka till att försöka bygga upp självförtroendet och orka ringa detta samtal. Nu har jag bara några dagar på mig att förberedda mitt stackars psyke igen.
Får försöka se det från den ljusa sidan. Det kanske faktiskt stärker mig lite. Eller vad tror ni? Att gå igenom detta gång på gång kan väl ändå inte bara vara dåligt även om det är jobbigt. Kan ju hoppas att det blir lättare på måndag. Nu vet jag i alla fall vem det är jag ska prata med. Eller ja, i alla fall till namnet.


Onsdag

Mitt i veckan. Vad mer ska man säga? Händer inte så värst mycket. Jobbsökandet går typ åt skogen. Finns inte så mycket jobb som jag känner att jag att kan söka. Och ordermottagar jobben är verkligen inte många. Resten har jag typ inte tillräckligt med erfarenehet av. Aja, bara att kämpa vidare.

Tråkiga fredag

Det har varit en extremt lång och tråkig fredag. Jag är så himla otroligt rastlös. Vill göra något, men vad vet jag inte. Händer inte så mycket.
Men i morgon händer det däremot saker. Då är det match som gäller. Och jag är jättenervös. Hoppas vi tar hem det nu också. Vore så satans underbart.
Har inte så mycket mer att skriva. Men ha det bäst ni som läser detta!

Snart brister allt

Så känns det i alla fall. Allt är på väg att falla sönder helt och hållet. Och jag är så jävla trött på att må dåligt så just nu känner jag mig endast likgiltig. Fel av mig? Kanske, men jag orkar inte känna efter! Så jag kommer vara likgiltig ett tag till!

RSS 2.0