Mums

Det blev Oxfilé med barbeque-pommes, bea-sås, sallad och dressing. Och så la jag upp det fint på min och pojkens tallrikar. Riktigt mumsigt va det. Skönt och skämma bort sig lite med lyxmat!

Hoppas ni också ätit gott idag! (Och alla andra dagar med för den delen.)

Ha det bäst alla!

Pussar

Höst = Regn

Som vanligt regnar det här Shlm. Blev alldeles blöt om fötterna när jag gick från bussen i morse. Inge kul. Tänk om jag blir sjuk efter att ha blivit alldeles kall å blöt. Hoppas att jag inte blir det.
Kan ju hoppas att en myskväll hemma med god mat motverkar en förkylning. Det är nämligen vad som står på min planeringslista för kvällen. Okej... kanske lite gott att dricka också. Har lite cider, öl å vin hemma, så det ska nog bli en bra kväll.

Ha det bäst alla!

Pussar

Gott

Så va man hemma igen efter en supergod middag med mamsen. Det va mycket trevligt och ett behövligt brake i vardagen. Men nu är det sängen som gäller. Blev jättetrött på hem vägen, men va tvungen och ordna lite på datan innan jag hoppade i bingen. Så passade på å skriva lite i min blogg som blivit lite försummad den sista tiden.

Men ha det bäst nu alla, och sov supergott!

Godnatt-Pussar

Middag

Idag slipper jag laga middag. Känns superbra! Mamma ska få laga den istället. Jag bjöd in mig-själv och pojken till henne på middag. Och hon verkade inte ha några invändningar. Så idag blir det med all säkerhet nån god mat om jag bara behöver njuta av å inte kämpa med. Ska bli nice!

Ha det bäst alla!

Pussar

Ingen tandläkare

Wihoo!!! Jag slapp ringa tandläkaren. Idag är svullnaden nästan helt borta vid tanden och jag är nästan inge öm alls. Känns super-duper bra!!! Men istället verkar det som att en förkylning håller på att smyga sig på. Och känns däremot inte alls lika skoj. Men jag antar att det va det som gjorde att jag blev så svullen i käften över huvud taget.
Nä, nu ska jag fortsätta med nått annat!

Ha det bäst alla!

Pussar

Visdomstand

Jäkla visdomständer. Man skulle ju kunna tro att dom ska vara smarta på nått sätt, med tanke på namnet, men dom e bara till besvär. Har knappt kunna sova i natt pga en av dom. När jag sen skulle upp i morse kunde jag glömma allt vad frukost heter. Gjorde så j*vla ont i käften. Kunde inte änns bita ihop för att det va så ömt å svullet vid den där förbaskade tanden. Men nu har iaf svullnaden gått ner lite, men det är fortfarnade ömt. Inge kul alls. Får leva på typ yougurt eller nåt idag. Kanske ska slå en signal till tandläkaren också, men det känns inge kul. E ju så dyrt å gå dit. Specielt akuttider är dyra.

Aja... får se hur jag gör!

Ha det bäst alla!

Pussar

Still Bad

Jag har verkligen varit dålig på det här med att blogga ett tag nu. Igen. Det går liksom i vågor. upp å ner, fram å tillbaka.
Men här är nu en liten update.

Jag har inte gjort så mycket! Vardagarna har jag jobbat på dagarna och glott på tv på kvällarna. Helgerna har jag suttit hos vänner eller hemma och surplat i mig alkohol. Fast en helg var jag på ett sexleksaks-party a.k.a dildo-party.
Det var himla trevligt och kul!

I morgon är det jobb igen och det känns inte alls lockande. Men det gör det ju aldrig på måndagar!

Ha det bäst alla!

Pussar

I'm bad

I'm bad... Very bad... på att blogga. Iaf den senaste tiden. Men har helt enkelt inte haft nån ork till det.
Orkar liksom inte tänka på saker och ting. Och när man inte orkar tänka på nått så är det svårt att blogga. För då krävs det att man tänker, iaf lite.

Har iaf laddat hem alla Gossip Girl-avsnitt nu. Tänkte jag skulle kolla på serien från början. (Missade nämligen de första avsnitten när den började gå på tv.) Men av nån anledning så vill den här datan inte visa dom. Den stänger bara ner allt. Men men... det ska nog lösas på nått sätt.

Ha det bäst nu alla!

Pussar

Saknar...

Just nu saknar jag min mamma väldigt mycket!
Känner mig som en patetisk fjortis, men den där händelsen har verkligen fått mig att må skit!

Saknar Saknar Saknar

Patrask

Dom där satans patrasken har förstört min nattsömn. Kan inte sova. Får hoppas man somnar av ren utmattning eller nått ikväll. Ingen idé å försöka sova längre. För då lär jag sova hela dan och inte kunna somna i kväll. (Dvs. om jag till slut skulle ha lyckats.)
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Orkar inte med sånna här händelser. Jag kanske är stark, men inte hur jävla stark som helst.

Nu får det vara nog med sån här skit. Jag vill må bra! Hela tiden! Orkar inte med ytterligare hjärnspöken!

Ha det bäst alla!

Pussar



Jävla sliskiga pack!!!

Polackjävlar!!! Dom ska fan inte få ta över! Sliskiga jävla idioter med skev syn på verkligheten!

Jag är så arg att jag skakar! Obehaget som infann sig när dom mobiliserade och talada om för varandra med ord på sitt förbannade språk och diverse gester vad dom skulle göra med oss 4 tjejer. (en gest va bl.a. att imitera en avsugning) Och hur hälften av dom sedan stog och hängde och glodde runt vårat bord. Medan andra hälften stog ute och väntade på oss. Tack och lov att vi hade en bil som väntade på oss precis utanför.
Det gillade dom uppenbarligen inte. Dom såg ganska upprörda ut när vi "smet" ifrån dom.

Och alla ickepolacker var som bortblåsta.

Hur i helvete ska fyra tjejer kunna försvara sig mot ca 30 vidriga polacker.

Den här gången gick det bra för oss. Men nästa lilla tjejgäng då. Man vågade ju för fan inte ta upp mobilen och ringa polisen heller. För då hade dom väl tagit mobilen från en..

Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så rädd och arg. Arg för att dom beter sig som sliskiga jävla svin och inte än jävel gör nått åt det. Och rädd för vad dom skulle göra mot oss. Adrenalinet flödade, men jag lyckades hålla mig själv tillbaka. Och det var säkert bäst för stunden. 

Nästa gång dom visar sig hoppas jag att folk vågar stå upp mot dom. Trycka ner dom i skiten där dom hör hemma! 
Dom ska fan inte få ta över!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nu ska jag andas! 


Luv


Det sägs...

...att man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv.
Men det känns rätt meningslöst när man bara får en hög med skit tillbaka.
Eller vad tycker ni?!

Pussar


Lycklig men ändå sorgsen

Igår gjorde jag nått som gjorde mig väldigt glad. Lyckan bara flödade i kroppen. Så himla härlig känsla. Men mitt i allt så känner jag en sorgsenhet. En sorgsenhet jag inte vill känna. En sorgsenhet som får mig att må piss och vilja skita i allt.
Känns inte alls bra. Men jag är glad att jag har min prins. Han förgyller mina dagar som ingen annan kan.
Han är mitt allt. För just nu känns det som att han är det ända bestående i mitt liv. Han är min klippa. Det är han som får mig att vilja leva vidare. Allt annat får mig bara att vilja gråta. Och jag är trött på tårar.
Hoppas jag inte kommer känna så här allt för länge, då vet jag inte vad jag gör!

Ha det bäst alla andra!

Pussar

RSS 2.0