Shopping

Jag har ju hunnit shoppa lite sedan jag kom hit.
Här ser ni ett litet urval av det jag köpt.

  
Två par skor
(egentligen ska det vara tre par, men ett par är bara ett par flip-flops)


En superfin klänning
(Såg riktigt bra ut på också)


The beach

I helgen har jag hängt på stranden och försökt få lite färg. Det fick jag. Både brun och röd. Med andra ord så lyckades jag bränna mig. Men det var inte så farligt som tur var. Lite after sun så blev det bra igen.

I morgon ska jag försöka lägga upp lite bilder här på bloggen. Nu är jag lite för trött. Blev precis klar med min uppsats som ska lämnas in imorgon (måndag). Kommer ha en hel del att göra imorgon också men jag ska verkligen försöka hinna. Promise!


Lovely

Allt är underbart här. Det är vackert, varmt, billigt och lugnt. Än så länge känner jag ingen stress. Vilket jag gjorde oavbrutet hemma i Sverige.

Shoppade loss som bara den idag, tyckte jag iaf, men det visade sig att allt jag köpt idag gick på under 900 kr.
Helt underbart!

Bilder kommer vid tillfälle! =)

Back in SB

Finally, I'm back in SB! It feels so damn good! =)

Som sagt. Nu är jag tillbaka. Känns hur bra som helst. Som jag har längtat.
Denna vecka har jag bara njutit av att vara här igen. Men på måndag börjar allvaret. Då är det skola och en jäkla massa pluggande som gäller. Kommer ta mycket tid, men det kommer det vara värt. Det är jag helt säker på.

Nu ska jag till Mesa så får skriva mer en annan dag.

By the way, köpte ett par superfina skor idag. Ska försöka lägga upp en bild.


Stressigt värre

Nu känner jag verkligen stressen. Så mycket att göra, men ingen tid. Som vanligt med andra ord. Men på fredag bär det iväg till staterna igen. Ska bli så skönt!

Men det är lite tråkigt att jag inte hunnit träffa alla jag velat träffa. Men så är det ibland. Det känns dock extra tråkigt nu när jag inte vet när jag kommer hem nästa gång. Troligtvis blir det inte förren till nästa sommar. Eller förhoppningsvis kanske jag ska säga. Beror ju helt på hur det går för mig där borta.

Nu ska jag ta hand om tvätten och sedan rusa till bussen.
För idag blir det Pirates 4 med en av de bästa!


RSS 2.0