Så irriterande

Försökte beställa film från CDON. Men det gick åt skogen. Dom har tydligen inte hand om fakturorna själva längre och plötsligt får jag inte beställa med faktura som betalning längre. Det har aldrig varit några problem tidigare. Och inte finns det något val med postförskott heller. Jag blir så jävla trött! Och av princip så vägrar jag betala för grejerna innan dom änns är skickade till mig. Jag bara vägrar!

Jävla skit!!!

Nu börjar det

Handläggningen av min ansökan alltså. Den har börjat nu. Känns superbra.
Och här hemma är det också ganska bra. Vi är i alla fall inte ovänner. Men det är jobbigt och se han må så dåligt.
Men jag måste tänka på framtiden. Så är det bara. Jag har ett liv att leva. Och då kan man inte stå och trampa på samma ställe i evigheter. Det säger säg självt.

Ska snart ta mig till konsum och inhandla lite nödvändigheter. Har egentligen ingen lust att gå ut, men jag blir fan knäpp av att bara sitta här.

Nu riktar vi in oss på mitt gamla motto:
Lev livet medans du kan!!!

Inte lätt

Steget är taget. Jag har berättat hur jag känner. Och att jag inte tror att det går att lösa.
Vi är för olika och vi har helt olika mål i livet. Det känns sorgligt.
Men nu kan jag i alla fall rikta in mig ordentligt på mina mål i livet. Jag kan göra det jag alltid drömt om. Och det ska jag göra också.
Dom senaste dagarna har jag tagit många små kliv i den riktningen. Och från idag finns det inte någon återvändo längre. Anmälningsavgiften är redan betald, och betygen ligger redan i ett adresserat kuvert, redo att skickas.

Nu blickar vi framåt!

Tankar

Det är mycket tankar som snurrar för tillfället. Jag vet egentligen vad jag vill, men det är inte alltid så lätt att komma dit. Det är mycket som man måste gå igenom på vägen. Det är det som är det svåra. Men jag känner mig rätt stark för tillfället så det ska gå. Det måste gå.
Jag har redan formulerat ett slags brev. Men det måste finslipas en aning. Sen är det bara att sätta bollen i rullning. Det kommer bli jobbigt, men det kommer också bli bra. Det är jag säker på.

Å Johanna. Jag har anmält oss till informations grejen på lördag!

Puss

RSS 2.0