Bilder från Skansen

Här kommer dom få bilder jag tog på skansken (dumma batteritomma kamera)
Surrikatfamiljen
Så otroligt söta!!! Jag dör alltså!!!

Två Surrikater
Här har dom små söta surrikaterna en ödlekompis!

En Lemu
En ensam liten Lemu på en sten.

Två Lemuer
Här äter Lemuerna. Eller ja, innan dom såg något som var mer intressant i alla fall.

Återkommer med mera senare i helgen. Måste ju berätta hur det var på konserten jag ska på oxå.

Ha det bäst!

Puss

Helgen 23-25 Maj 2008

Kom hem på fredagen och började göra mig i ordning i väntan på Kim, men han skulle jobba sent, så jag skulle inte behöva vänta på honom. När jag var klar med duschning, sminkning m.m. hade jag precis missat en buss, typiskt. Så vad gör jag, jag blandar en grogg så klart, i väntan på nästa buss. Plötsligt hör jag något som låter i hallen, jag blev jätterädd. Jag smög dit å öppnade dörren, å vem är det som dyker upp...? Min älskade Kim så klart. Men oj vad han skrämde mig. Men jag hann iaf träffa honom innan jag åkte till Sarah för en drinkafton med tjejerna.
Lördagen blev lugn för min del. Va bara hemma, somnade typ vid nio, va helt slut. Men på söndagen va det bara å kliva upp i tid för att åka till Skansen med Viking, som är Kims brorson/gudbarn. Men det gick bra. Men det märktes att det tog på Vikings krafter å knata runt på skansen en hel dag.
Hade tagit med mig kameran, men när jag skulle använda den fanns det knappt några batterier på den. Såååå typiskt. Men, men... fick iaf kort på surrikaterna. Lägger upp bilderna sen.

Nu ska jag ut i solen!

Puss

Datanördar... som vanligt

Så va man hemma igen då! Sitter å datanördar som vanligt, mest framför Facebook, jag gillar egentligen inte facebook, men jag fast. Det e som en jäkla drog, det tar tag i en å håller en fast. Det är svårt att sluta, å om man slutar så lyckas man ta mig fan alltid hamna i facebook-träsket igen... å igen... å igen... Jag har deaktiverat mitt konto två gånger, men så nu e jag tillbaka igen... Not Good! Men som jag skrivit tidigare, Jag Har Kul! Det kan jag inte neka till!

Cyklade till pappa idag, men det regnade när jag skulle hem så jag fick lämna cykeln där. Får hoppas det är fint väder i morgon så jag åtminstonne kan cykla hem då.

Bye for now!
Puss


Snart TV

Passar på å skriver lite mer innan det är tv-dags. Simpsons har i och för sig redan börjat, men det är CSI jag verkligen vill se.
Jag har setat på Facebook i flera timmar idag, det har aldrig hänt förut. Men den här grejen, Knighthood, har verkligen fått mig i sit grepp. Det är första grejen som verkligen fångat mitt intresse där på "Fejan".

Jag har nu oxå skaffat mig en lösenords-skyddad blogg vid sidan av denna. Där jag kan skriva av mig om lite känsligare saker. Tror du att du är en som får läsa den e det bara att fråga om du kan få uppgifterna som behövs för att läsa den.

Det va allt for now. Over and out!

Puss

Facebook

Hjälp! Facebook-djävulen har fått mig i sitt grepp. Attans oxå!
Men jag har kul. Det kan jag inte neka till!
Skriver mer senare!

Puss

Brave Thing...

Do One Brave Thing To Day...

Fortfarande Lördag...

Lördagen är ännu inte till ända. Två glassdrinkar har slunkit ner å så var det inte mer med det.
Känner mig fortfarande som mig, beter mig fortfarnade som mig och, hör å häpna, jag fortfarande jag. Kan ni tänka er det. Haha... Klart ni kan, man blir ju knappast nån annan bara för att man dricker. Men jag har tråkigt. Å då skriver man lite lustiga saker.

Så här är det. Jag har slutat röka, typ. Men jag har svårt att låta bli dom där förbannade cigaretterna när jag dricker. Å jag vill så gärna ha en nu. Nu nu nu... Men jag har inga, ingen affär är öppen här, inte för att det hade spelat nån roll, har ju faktiskt inga pengar heller. Men ändå. Är så jäkla sugen på den där förbannade cancersridande saken.
Okej... Sluttänkt på det. Å där med basta. Så, sluta nu! Nu! Nu sa jag. Fan... Det är svårt.

Måste hitta på nått annat.

Puss

Life Is Short!


Life Is Short

Lördag

Så var det lördag igen då. Det regnar och e jättetrist väder, but life goes on anyway. Och tur är väl det.
Håller på att tvätta just nu, eller, ja, ränner fram och tillbaka till tvättstugan i alla fall, i regnet. Wihoo... eller not.
Men jag får åtmonstonde rena kläder, kanske inte torra med tanke på vädret, men rena. Får hoppas det är uppehåll när det är dags att hämta kläderna. Please God, be nice! Eller går det kanske bättre om jag ber Satan. Får helt enkelt testa se.

Borsan ringde för en stund sedan å hade tråkigt. Jag sa att han kunde komma hit om han ville. Tycker jag va riktigt snällt av mig. Fast det är ju i och för sig inget ovanligt. Jag är ALLTID snäll. Kom ihåg det. Typ. Kanske. Eller så. Okej.. jag kanske överdrev en aning. Men jag e nästan alltid snäll i alla fall.

Nä ska se om jag hittar nått sköj här på vågorna!

C ya later!
Puss

Meeee

Jag på senare tid...
Å här e ju då jag, så som jag ser ut nu för tiden.
Inga stora förändringar som ni ser, bara ny hårfärg!

Puss på er!

Livets Fjärrkontroll...?

Livets fjärrkontroll

En sån här kanske man skulle ha... Hehe...

Små fåglar

Jaha, så sitter jag här å datanördar igen. Känner av dom fina nätvågorna å ser vart dom tar mig.
Nä, skämt å sido, jag har en liten fågelholk hemma, å där är det ett par som lagt ägg, dom äggen kläcktes för ett par dagar sen, så nu när mamman å pappan kommer med mat så piper dom små fågelbäbisarna nå grymt mycket. Så himla sött!!! Dom piper i å för sig mest hela tiden men när det kommer mat så piper dom extra högt. Å i brist på andra hus djur så låtsas jag att dom är mina små söta husdjursbäbisar. Mina husfåglar helt enkelt.

Så trist, bara för att man skaffat en cykel, så ska det börja regna i tid å otid. Så trist. Vart tog det fina cykelvänliga vädret vägen?! Jag efterlyser det här och nu iaf. Kom gärna tillbaka hel å ren så man slipper småskurarna. TACK

Kim sover, jättetråkigt, jag e pigg. Vi skulle ha tvättat nu egentligen men min stackars karl va så trött efter sin tunga arbetsdag, så han ville sova istället. Å vad gör jag då? Avbokar tvättstugan, handlar å datanördar lite såklart!

Pratade med en vän idag oxå som det va länge sen jag pratade med. Men det kändes bra!
Tack så jättemycket för pratstunden gumman! Jag tror jag behövde det, kändes otroligt bra efteråt!
Som att nån slags spänning lämnat kroppen.

Ha det bäst nu alla!
Puss å kram

Cykel...

Wihoo!!! Jag har köpt en cykel, så nu jäklar ska det cyklas. Tänkte jag ska cykla till å från pappa på dagarna. Får se hur det går. Hehe... å förhoppningsvis kanske man går ner lite i vikt oxå, skulle va hur nice som helst!
Önska mig lycka till!!!

Puss

Det kanske tar sig...

Har lite tråkigt här hos pappa... Så jag passar väl på att göra en liten uppdatering då...

Kan ju berätta att jag å min kära pojkvän Kim numera bor ihop, så jäkla nice. Han är verkligen en klippa. Min klippa! Känns så underbart att han finns vid min sida. Är fortfarande lika kär om inte ännu mera kär. Helt jäkla wonderful! Speciellt när saker och ting har varit lite jobbiga den senaste tiden.
Mycket skit som hänt. Misstänker dock att det, som vanligt, bara är en massa skitsnack som orsakat mycket av det jobbiga. Inge kul!
Tyvärr har det hänt så otroligt mycket den senaste tiden att jag inte orkat ta tag i någonting. Har liksom knappt orkat bara vara. Så saker och ting lär inte kunna bli som förr. Det känns trist. Men å andra sidan så utvecklas vi alla hela tiden, å det gör att man lätt glider ifrån vissa. Känns som att det va lite vad som höll på att hända, innan det blev kaos. Men kaoset gjorde kanske att det gick fortare än det skulle ha gjort annars. Jag tror så i alla fall. 
Hur som helst är det ingen idé att älta saker. Det är som det är och jag kommer alltid att minnas både de bra och de dåliga stunderna. Och alltid uppskatta det vi haft!

Ha det bäst!

Bättre sent än aldrig...

Det var evigheter sen jag skrev... Har ju tidigare bara haft till gång till Internet hemma hos pappa, men inte längre...

Jag har äntligen fått internet hemma... Så nu kanske jag hinner och orkar uppdatera lite bättre.
Men nu ska jag kika på CSI.

Ha det bäst!

RSS 2.0