Nytt jobb

Måndag den 8 Juni börjar jag på mitt nya jobb. Fast jag kommer göra ungefär samma saker som jag alltid gjort, lite färre saker bara. Men bättre betalt. Så jävla skönt! Känner bara lycka i kroppen just nu. (Om man tar bort känslan av ont i halsen alltså.) Hade det inte varit för halsflussen så hade jag firat vilt denna helg. Men nu blir det inte så. Får ta det en annan helg.

Ha det bäst alla!

Pussar

Halsfluss

Jaha... Mitt ont i halsen och feber visade sig vara halsfluss. Kul? Nej. Verkligen inte.
Åkte till vårdecentralen tidigt i morse (för mig alltså, fick gå upp kl: 7.00, jag brukar ju gå upp kl: 9.00). Hade tid kl: 8.00 tog typ fem minuter, om änns det, inne hos doktorn. Hon konstaterade att det var halsfluss, skickade iväg ett e-recept till apoteket och sa åt mig att hämta penicillinet när dom öppnade kl: 10.00. Men det kunde jag ju inte så jag får hämta det i eftermiddag. Vilket betyder att jag får gå en halv dag extra med ont i halsen. Så typiskt.

Och denna onda hals har gjort att jag inte sovit en hel natt på hela veckan. Det betyder att jag kommer vilja vakna när jag vaknar (alltså inte ställa några klockor och vakna på beställning...) på lördag. Och det leder till att jag bangar på planerna med min vän. Känns lite surt. Men jag skulle faktiskt behöva ta det extremt lugnt en helg eller två. De senaste helgerna har varit galna och händelserika. Känns som att man kanske ska smälta dom lite mera innan man samlar på sig mer galna saker. Inte för att det hindrat mig förr, men jag börjar ju nästan bli gammal.

Ha det bäst alla!

Pussar

Ont i halsen och feber

Senast jag hade så här ont var när jag hade körtelfeber. Så här ont har jag bara haft när jag haft körtelfeber och halsfluss. Det bådar inte så gott. Ska till vårdcentralen i morgon. Tidigt på mprgonen. Och jag är ju som bekant inte så morgonpigg. Men det ska nog gå bra ändå. Kan ju knappt sova på nätterna med denna värk i alla fall. Kan typ inte äta för att det gör så satans ont i halsen. Går ju typ inte att svälja. För att inte tala om att gäspa. Det gör nå förjävla ont.

Hoppas ni har det bättre än jag.

Pussar

Utgång

Det blev utgång med min gamla vän i fredags. Det visade sig bli en helt galen kväll. Var så satans bakis, trött och seg i lördags. Orkade ingenting. Låg i sängen nästan hela den dagen och somnade tidigt. Vilket resulterade i att jag vaknade tidigt idag i stället. Kanske inte det roligaste att göra det en söndag, men jag har i alla fall mått super hela dagen. Och det kändes otroligt bra.

Nä, nu är det allt bedtime for me.

Pussar

Fredag

Så va det fredag igen. Känns helskumt. Eftersom jag tyckte det var söndag igår. Fast det var ju bara en röd torsdag.
Vad händer ikväll. Ska ju kanske ta ett par öl med gammal vän, men om inte det blir av då, vad ska jag göra då? Antagligen lägger jag mig i sängen å glor på film om ingen annan kommer med någon toppen-idé.
Återstår att se helt enkelt.
Om en timme ungefär är det hemgång. Längtar!!!

Take care!

Pussar

Vilken chock

Min karl träffade en gammal vän på bussen i måndags. Han kunde inte alls koppla varifån han kände igen henne. Så hon var tvungen att påminna honom. Hennes mormor bor tydligen i samma håla som vi. Hur som helst. Han bjöd hem henne till oss. Men han vägrade säga till mig vem det var som skulle komma. Så jag med mitt tålamod (det icke befintliga tålamodet alltså) blev helt galen. Ett riktigt psyko blev jag.
När karln gick och mötte henne blev jag såklart psyko igen. Men när dom kom tillbaka stog det bara chock i pannan på mig. I hallen stog en vän jag inte sett på ca två år. Men shit va galet kul det var att se henne igen. Så på fredag vankas det öl och snack om gamla minnen.

Igår var jag sjuk. Hade feber och ont i huvudet. Och idag har jag lite ont i halsen och är extremt seg. Längtar hem till sängen.

Ha det bäst alla!

Pussar

P.S. min stora kärlek i livet fick självklart en ursäkt av mig för mitt "lilla" psyko-utbrott.

Trött och seg

Idag är jag trött och seg. Känner mig tung i huvudet och nedstämd. Jag vill bara hem till sängen.
Jag hoppas verkligen att jag och karln kommer iväg på en behövlig semester snart. Skulle verkligen behöva "ladda batterierna" lite. Går saker och ting som det ska så blir det antagligen Sicilien i tre veckor i höst! Hoppas, hoppas, hoppas!

Är nog dags för lite mat i magen nu.

Ha det bäst alla!

Pussar

Ödet - tankar och funderingar

Livet är bra märkligt ibland. Kan det vara "ödet"? Ibland undrar jag om det inte är "ödet" som bestämmer.
Någonstans inom mig tror jag faktiskt att "ödet" har en hel del att säga till om.
Jag har mycket svårt att tro att det bara är "tajming" eller slumpen som avgör. Livet består av alldeles för mycket "tajming" för att det bara ska vara en slump. Men med det menar jag inte att "ödet" på något sätt redan är förutbestämt. Jag tror att "ödet" är ganska nyckfullt. Det agerar olika från fall till fall. Ett tag trodde jag att det gick hand-i-hand med karma. Men det tror jag inte längre. Livet är för orättvist. Lär dig det så kommer du hantera livet mycket bättre.

Life isn't fair - Live, learn and deal with it!
 
Rätta mig om jag har fel. Men det är i alla fall den uppfattning jag fått av (snart) 24 år i livet.

Vila i frid

R.I.P.
MORFAR
Du finns i mitt hjärta för alltid!!!

Webfetti.com

Perioder

Jag har visst mina perioder då jag skriver. Det känns som att jag inte är i en sådan period just nu. Men skitsamma. Har helt enkelt inte haft något att skirva. Som om jag någonsin har det. Men ändå.
Dejtade mamma igår. Med moster å kusin. Så det blev en hel del god öl, lite god mat och som avslutning lite rött vin. Och självklart en del skratt. En toppendag helt enkelt. Eller eftermiddag/kväll snarare.
Det är inte alltid jag kläcker ur mig så smarta saker. Men ett gott skratt fick vi oss igår pga mig. Vi pratade lite om sprutor och nålar. Det är ju det värsta jag vet. Trots det har jag haft p-stav. Men det var det värsta jag gjort. Å sätta in den alltså. Trodde jag skulle dö när jag satte in den och när den sen skulle ut trodde jag att jag skulle dö ännu mer. Men nu till saken. Efter dessa hemska "jag-tror-jag-kommer-dö-upplevelser" vill jag aldrig mer stopp in något sånt igen. Men mina ord igår var: "Jag ska aldrig mer stoppa in några främmande föremål i min kropp."  Vilket fick folket runt mig att gapskratta. Det tog ett tag innan tröga jag fattade. Men då skrattade jag oxå så jag grät. Det är inte alltid man ska tolka det jag säger ordagrant. Och ni som känner mig vet det. Ni har antagligen oxå fått er ett par goda skratt pga mina knasiga kommentarer.

Ha det bäst alla!

Pussar

Torsdag

Oj... nu har jag visst varit urdålig på att uppdatera igen. Men nu är jag i alla fall tillbaka. Om det nu är någon som kännt sig frustrerad över att jag varit borta. Men det tror jag inte att det är.´
Nu har det varit ett par dagars regnande men nu är solen framme igen. Helt sjukt vad mycket solen gör för välmåendet. Man blir verkligen deppig såna där solfriadagar. Eller. Jag blir det i alla fall. Vad andra blir vet jag inte. Men det känns som som att jag inte är ensam om det.
Något annat som är bra för mitt välmående är att min kära karl jobbar igen. Det känns skitbra både för honom och mig.
Nä. Nu är det back to work som gäller!

Ha det bäst alla!

Pussar

Underbara lördag

Idag har jag promenerat i solen. Så jäkla underbart! Man blir verkligen glad av den där gula runda saken på himlen.
Men bäst av allt är att det än så länge bara är lördag. Jag har en hel dag till på mig att återhämta mig efter gårdagens alkoholintag.
Känns riktigt nice!

Nä, nu ska jag fortsätta att vara social med min vän.

Ha det bäst alla!

Pussar


Going strong

Solen är påväg ner, men festen har bara börjat. Going strong without the sun!

Pussar

Underbart

Förövrigt så är det underbart väder idag. Har grillat i solen, bara varit i solen och druckit grogg. Vilket jag kommer fortsätta med. Dricka grogg alltså!

Ha det bäst alla!

Soliga pussar!

Fundering - Svar

Jag har funderat ett tag på ordet "pandemi" och dess innebörd. Epidemi visste jag ju vad det var, men pandemi då, nått liknande såklart, men exekt vad visste ajg ju inte. Men nu vet jag. Tack vare internet. Och sidan http://sv.wikipedia.org/wiki/Pandemi där står det så här:

En pandemi (av grekiska pandemia, "hela folket") är en epidemi som drabbar och får spridning över stora delar av världen. Socialstyrelsen har definierat pandemi enligt följande: En pandemi är när en infektionssjukdom sprids över stora delar av världen och drabbar en stor andel av befolkningen i varje land. Drabbas bara ett enskilt land så talar man om en epidemi.

Så nu vet ni som va lika korkade som jag också vad det är. ;-)

Ha det bäst alla!

Pussar


RSS 2.0