Helg igen

Och så är ännu en helg här. Jippi, kul, tjoho... Nä, jag känner ingen glädje över det. Men jag försökte.
Jag har fan ingen lust med någonting. Känns så jävla trist.
Jag tror jag hamnat i en svacka. Vill bara hem till sängen å lägga mig under täcket å glömma allt å alla för tillfället.
Känns lite taskigt mot andra, men jag orkar inte just nu. Orkar ingenting. Vill ingenting. Jag önskar allt va som vanligt.
Och då menar jag det som var vanligt för typ 1,5 år sedan. För nu är det tyvärr den här orklösheten och "vill-ingenting-heten" som är vanlig. Fan att allt så ta sån tid. 5-6 månaders väntetid. Jo jag tackar för det.

Håll tummarna för mig om 5-6månader alltså!

Ha det bästa alla!

Pussar

Trött på det mesta

Nu har jag en dålig dag. En sån där dag då man bara fnyser åt allt å inte har någon som helst lust med nått. Jag vill bara hem å lägga mig i min säng å skita i allt. Orka bry sig liksom.
Känns ändå inte som att jag passar in någonstans. Orkar inte försöka längre. Blir ändå bara fel.

Ha det bäst alla ni andra!

Puss

AC/DC

Min älskling ska på AC/DC idag. Det ska inte jag. Så nu e jag avundsjuk. Det var tänkt från början att jag oxå skulle få följa med, men hans bror fick bara köpa 4 biljetter så jag eller min älskling fick stå över. Å det blev jag. Hade kännts lite konstigt å gå med hans bror å fru samt ett genuint AC/DC-fan utan honom. Men lite snopet kändes det allt när jag fick reda på att lilla jag snällt får stanna hemma. Helt själv.

Hmm... Det kanske inte är så tokigt ändå å vara hemma själv. Kan ju dunka min favvomusik då. Utan karl som gnäller. Kan ju bli rätt bra. Men det hade ju varit trevligt med sällskap förståss. Men jag har en känsla av att det inte är så många som vill åka ut till skogen i denna snöstorm. Om änns bussarna går. Man kan ju inte vara så säker på det när det är snökaos.

Ha det bäst nu alla!

Pussar


Trötter

Idag är jag trött. Jättetrött! Vill bara hem och sova. Men jag måste jobba klart först och antagligen hela vägen till bussen innan det änns känns som att jag är påväg hem. Usch. Men snat är det över med denna låååånga väg till å från bussen. Kommer bli så jäkla nice. Å arbetskamrater kommer jag få oxå! Yes!!!

Ha det bäst alla!

Pussar

...

GRATTIS!!!


Födelsedag - Inte min alltså

Idag fyller min barndomsvän Caroline år!

Jättestort GRATTIS till dig!
Hoppas du får en superfin dag!


Ha det bäst alla!

Pussar


Kryssningen...

...var het okej. Nej förresten, den var bättre än okej. Den va skitbra. Jag hade jättekul.
Jag va ju lite rädd å så innan. Det är ju faktiskt lite läskigt å sitta fast på en båt sådär. Men ojojoj vad kul jag hade. (Bortsett från när jag blev lite sjösjuk.) Jag befann mig överallt hela tiden. Jag tror jag spenderade minst tid i min egen hytt. Så inte blev det nå mycket sova inte. Å det har jag märktes i veckan. Är dunderförkyld. Med hosta, snörvel och ont i halsen. Där fick man för att man inte sköter sömnen. Men det va det fan värt!

Ha det bäst alla!

Pussar

Kryssning

I morgon bär det iväg... Shit! Läskigt jue! Men kul oxå, självklart!
Jag är laddad!

Ha det bäst alla!

Pussar

RSS 2.0