Vuxenpoäng

Okej, nu har jag gjort detta vuxenpoängs-test. Å vad händer, jag e typ tio år äldre än vad jag känner mig. Hur gick det till?
Mycket lustigt.

Din vuxenpoäng är: 14.1
Din ålder borde vara 25.8 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Vill du oxå göra testet? Gå in på:
http://www.vuxenpoang.com/

C ya all soon!
Puss

Grodor - läs å skratta (om ni vill)

Här kommer lite olika Grodor som hoppade ur munnen på Zürich-resan:

Sagt av mig:
Jag kan bli rätt drug när jag är ful.
Jag menade:
Jag kan bli rätt dryg när jag är full.


Sagt av mig:
Äh... fan vi tar snabbgolvet.
Sammanhang:
Jag och Bubben är på väg från planet och det finns såna där rullande golv (typ som rulltrappor) och Bubben va på väg att gå på sidan av det.


Sagt av mig:
Jag bor typ granne med en kofabrik.
Jag menade:
Jag bor typ granne med en Bondgård.


Samtal mellen mig och Kim:
Jag
- Hej, Hallå, säg nått då.
Kim - Jag är inte så kontaktbar just nu.
Jag - Nähä, varför ringer du då?
Kim - Det blir värre sen.
Och så fortsatte samtalet att vara helt stört.


Sagt av mig:
Å Nej, nu måste jag limma ihop dom med tråd igen.
Sammanhang:
Min flip-flop-sko gick sönder igen. Och den va lagad med tråd,
var jag fick limmet ifrån är fortfarande en gåta.


Sagt av Johanna i Taxin på lördagkvällen:
Rakt fram, nej, straight to the left, nej, the resturant...
Johanna, vet du verkligen vart du bor?

Ha det bäst nu alla!
Puss

Grattis till MIG!!!

Jaha... så fyller man år igen. 22 liksom. Vad e d för ålder. Inget å fira egentligen. Men vad gör man inte för att för lite presenter. Hehe... Och självklart för att träffa släkten. Det är ju även ett utmärkt tillfälle å gotta sig lite extra utan att få dåligtsamvete.

Men, men, e ju ett sen jag skrev sist nu. Måste försöka skärpa mig på den fronten. Får ju skällning av mina vänner. Vad har jag gjort sen sist då? Haha, det ska ni nu få veta!

Den 24/5 bar det iväg till Zürich i Schweiz för att se hur Johanna har det där borta, egentligen. Men det verkade som att det va hur bra som helst. Hade verkligen jätte kul. Men hur-som-helst. Kom dit ca 30 min senare än planerat, men det hindrade inte oss från att testa nattlivet det första vi gjorde iaf.
På fredagen tog vi en runda på stan, vad handlade vi. Sprit, sprit, sprit å lite mat. Sen va det bara å sätta igång. Söp som dårar hela natten, iaf jag (om man räknar bort tiden jag låg deckad, hehe) sen upp på morgonen å inse att vi måste iväg, NUUUU! Skulle ju me tåget till Milano. Ut ta trammen en station. Då kommer lilla jag på att pengarna e kvar i lägenheten. D var bara å vända å hämta. Men som tur va hann vi iaf. Efter ca 3 timmar på tåget ropar dom i högtalarna att det är passkontroll. Johanna å Bubben lyssnade inte så jag sa till dom. Hoppas ni har passen nu. Det e passkontroll. Jag får två blickar som säger e du helt dum eller. JAg påpekar att dom nyss sagt det i högtalarna å samtidigt kommer det en passkontrollant. Jag hade mitt pass, Johanna har ett internationellt id-kort, vilket fungerar som ett pass inom EU & Schengen (eller vad det heter) men Bubben har bara körkortet. Pass kontrollanten stog där med sin pistol i höllstret å skaka på huvudet å frågade vad Bubben hade för nationalitet. Snäll som han va fick vi åka vidare. Som tur va. Hehe... Men men, väl framme i milano träffar vi Johannas vänner. Dom tyckte nog att jag å Bubben va liiiite speciella, kan bero på att vi ännu inte hade nyktrat till från natten. Men vi hade iaf en bra dag i Milano.
på söndagen åkte vi upp till ett berg å kolla utsikten å måndagen blev det lite sista-minuten shopping för pengarna jag hade kvar. Sen bar det av hemmåt igen. Hem till min Underbara Kim som oxå vistats i utlandet denna helg.

Men resten av tiden fram till idag har varit rätt lugn. För min del iaf.
Hade ett lite "bråk" med Kim men det slutade med att jag nu måste lära mig å leva efter mottot:
"Tänk mindre, Våga mer!"
Vilket resulterade i att jag plockade ut pengar, åkte till Söder å piercade bröstvårtan. Mycket vackert!!!

Rickard har nu fyllt 20 år och Amanda har tagit studenten. Helt sjukt vad tiden går fort!!!

C ya all soon!!!
Puss

RSS 2.0