"Svinflunsan"

Jaha... då får man väl snart den där förbaskade "svinflunsan". Två på karlns jobb har den redan. Så, det är väl bara en tidsfråga. Men för att se det från den ljusa sidan, då slipper man ta den där sprutan. Den med vaccinet i alltså. Frågan är vad som är värst. Vara sjuk eller ta en spruta? Jag skulle nog, trots sprutfobi, välja sprutan. Men det är bara för att jag är så sällskapssjuk. Orka ligga isolerad i typ en vecka. Nej tack!
Håller tummarna för att inte bli sjuk helt enkelt.

Duktig

Jag känner mig grymt duktig. Skrev äntligen in mig på arbetsförmedlingen. En stjärna till mig.

I morgon är det dock fotboll som gäller. Det är jag värd!

Mina underbara katter!

Kissarna när dom är små

   


Vilken fredag

Det slår aldrig fel. Har i alla fall inet gjort det än så länge. Det blir ta mig fan alltid bråk vid Cattens. Denna gång blev man tvungen att kalla dit både polis och ambulans. Helt galet blev det. Alla bråkade typ med all utanför tunnelbanan. Såndant klarar man sig utan.

För övrigt tycker jag kvällen var riktigt bra. Träffade ovanligt många kända ansikten.

Det påminner mig förresten om att jag ska lägga upp kort på mina små söta katter också.


Trevligt värre

I fredags träffade jag Johanna, Cissa och Sandra. Jättetrevligt. Jag, Johanna och Cissi satt först hemma hos Cissi och kollade idol, sen fick jag och Johanna skjuts med en killkompis till Hässelby. Och på vägen hämtade vi Sandra som hade varit på en fest. Hela kvällen (läs natten) var i alla fall jättetrevligt.

I morgon däremot väntar de tråkiga sakerna på att bli gjorda. Ska bland annat tvätta. Tråkigt! Men det måste göras. Annars har jag inga rena kläder att ta på mig när jag ska iväg och snacka jobb. Och man vill ju visa sin bästa sida!


Jobb

Igår skickade jag iväg ett mail angående ett jobb(som jag för övrigt borde ha skickat för tre månader sen). Idag ringde den personen som jag skickade mailet till. Det hela resulterade i att jag nästa vecka ska till dom och prata för att, som han uttryckte det, se vad vi kan hitta på. I mina öron låter det väldigt lovande. Så jag är rätt så glad just nu. Och jag hoppas att jag är ännu gladare nästa vecka!

Skönt!

Det har varit riktigt skönt att vara hemma helt själv idag. Och som jag sa så har jag fått mycket mera gjort idag än på hela den tid som både jag karln var hemma. Idag har jag varit och handlat, diskat och dammsugit. Och så har jag småplockat lite. Och självklart gluttat lite på tv:n också. Men nu ska diska undan det jag har ätit på sa att allt är rent igen.

Egen tid

I morgon börjar karln att jobba. Då får jag lägenheten för mig själv. Ska bli skönt. Äntligen lite egen tid. Jag behöver verkligen det. Förhoppningsvis kanske man får något gjort här hemma också. Nu när man inte har en retsticka lallandes runt sig hela tiden. Skämt och sido. Jag får mer gjort när jag är ensam. Eller rättare sagt, jag får något gjort när jag är ensam, inget när karln är närvarande. Men mest gjort får jag när Johanna är närvarande, då får man allt gjort och lite till. Då finns det inget som heter: "Jag gör det sen".

Nu ska jag återgå till att titta på Sex And The City!

Rastlös

Jag är rastlös. Bakisheten börjar försvinna och ersätts av rastlöshet. Jag har en flaska rosé hemma om någon vill dela den med mig. Det är bara att höra av sig i så fall. Min karl ligger ju och sover så jag känner mig lite ensam här hemma. Får se om vi hörs. Annars får ni ha det bäst i alla fall!

Höst!

Det är kallt ute. Riktigt kallt nu. Hösten är verkligen här. Jag gillar det inte. För med den kommer mörkret och "deppigheten". Och sommarens alla impuls-grillningar och varma nätter är ett minne blott. Oj vad jag saknar det. Det kommer bli en lång väntan till nästa sommar!

Gårdagen

Igår var jag i stan och festade till det lite. För ovanlighetens skull. Kommer knappt ihåg när jag gjorde det senast. Men det var trevligt. Mycket trevligt. Men oj vilken huvudvärk jag haft idag. Den vill bara inte gå över. Men det var det värt.

Nu är det tv-tittande i ryggläge som gäller.

I'm gonna dance all night!

Wihoo! Även om jag inte fick festa idag, så får jag festa i morgon. Tack vare min underbara vän. Jag behöver verkligen komma bort lite och hon löste det åt mig på ett alldeles underbart sätt. Nu är jag glad. För jag får festa med en av mina bästa vänner på ny ort. Och då vet jag att jag med all säkerhet kommer kunna slappna av. Fan va nice!!!

Jag önskar...

... att jag hade pengar. För just nu äger jag inte en krona. Och jag skulle verkligen vilja gå på en speciel fest. Men då krävs det pengar. Som jag inte har. Och det suger. Fast mitt liv suger i och för sig  i största allmänhet just nu. Men idag känns det extra sugit. Så skrattet som min bror nyss bjöd på var verkligen behövligt. Det var visserligen lite mer information än vad jag behövde, men oj vad jag skrattade. Tack!

Nu ska jag återgå till att försöka göra mitt liv lite mindre sugit!


RSS 2.0