Bättre upp

Äntligen är jag på bättringsvägen.
Efter att ha varit snorig, hostig och febrig sedan tisdag kväll.
Så på måndag är jag (förhoppningsvis) "fit for fight" igen.

By the way. Jag har äntligen skickat efter information om distansutbildningar på enstaka kurser också. Kurser som jag inte läste på gymnasiet men som jag velat/behövt läsa. Tänkte försöka ta mig i kragen och läsa in dom en i taget (på distans) samtidigt som jag arbetar. Tar jag bara en kurs i taget så borde jag orka även om jag jobbar heltid.

Äntligen känns det som att man har lite flyt i livet. Efter allt skit kan det behövas lite flyt, så man kan samla nya krafter innan det blir skit igen.

Ha det bäst gott folk!


Nytt Jobb - igen

På måndag börjar jag jobba på ett nytt jobb. Igen. Men denna gång på Ekerö. Och bäst av allt är att det är heltid. Ska bli så himla nice! Trodde inte att det skulle bli något av det, men det visade sig att dom gillade mig. Fick höra från början att han som intervjuade skulle höra av sig i nästa vecka. Efter att han semestrat klart. Men han ringde redan igår, från sin semester, och erbjöd mig jobbet. Självklart tackade jag JA. Jag sökte det ju för att jag ville ha det. Så nu är jag en riktigt lycklig kvinna. Även fast jag är jättesjuk. Men jag är förhoppningsvis frisk till på måndag. Det borde jag i alla fall vara.

Kramar till er alla!

Typiskt

Visst är det typiskt att man blir dundersjuk när man precis börjat ett nytt jobb. Inte riktigt vad jag behövde nu.
Hoppas jag är bättre i morgon, för jag behöver verkligen jobba. Och jag vill verkligen jobba!

Jobb

I onsdags var jag på utbildning för att kunna börja på mitt nya jobb. Och igår jobbade jag mitt första pass. Det gick väl inte så jättebra men det kunde ha gått sämre. I morgon är det dags för mitt andra pass. Jag hoppas att det kommer att gå bättre. För jag tror att skulle kunna trivas med det här jobbet. Det trodde jag inte innan jag testade. Men som med mycket annat måste man prova innan man uttalar sig. Ser faktiskt fram emot att jobba i helgen. Jobbar både lördag och söndag. Men jag börjar inte förrän 12.00 så det känns helt okej.
Ska försöka återkomma så snart som möjligt om hur det går!

Puss på er!


Fira lite

Var på arbetsintervju i fredags. Det gick inte så bra. Men jag hade turen på min sida ändå. Hon som intervjuade mig var en sjuhelsikes personkännare, så hon ville anställa mig ändå. Så nästa vecka ska jag på utbildning och sen är det väl bara att börja jobba. Det är ett sälj-jobb. Kanske lite otippat. Det inte många i min närhet som skulle tro att det skulle bli min framtida yrkesinriktning. Det trodde inte jag heller från början. Men jag tror att jag kommer tycka att det är kul. Och jag tror att jag skulle kunna bli riktigt bra på det också.

Hur som helst. Firade denna händelse på kvällen. Det blev en hel del öl. Och en jäkla massa dans. Hade verkligen jättekul. Och det bästa var att det var krypavstånd hem.
Denna kväll blir det också lite partajande. Även denna gång på krypavstånd hemifrån. Så jäkla nice.

Här är den!



Här är den omtalade musikvideon. Jag tyckte den var riktigt skojig när jag såg den första gången.
Otroligt ful och störd, men kul!


En helt vanlig tisdagskväll, eller?

Tisdagseftermiddagen började med att jag tog mig Vällingby för att möta Sandra. Där vi inhandlade lite alkohol. Och tog oss sen hem till Sandra. Där petade vi i oss lite käk och sminkade oss lite samtidigt som vi sippade lite bubbel. Straxt efter åtta bar det i väg till bussen för att jag, Sandra, Stephanie och Nicole skulle ta oss tillbaka till Vällingby för att parta loss hemma hos min kusin. Men innan vi hamnade där träffade vi deras mamma och tog ett glas vin.
Väl hemma hos kusinen tog skratten över. Totalt! Oj vad vi garvade loss! Helt jävla galet kul hade vi! Härligt att det befann sig så många med lika knasig humor på ett och samma ställe.
Vi lyssnade på massor av musik. En hel del riktigt bra musik och en del sjuk musik. Såg bland annat en ruggigt sjuk musikvideo. Ska se om jag kanske kan få fart på det där förbannade youtube så kan jag lägga upp den. För den va verkligen sjuk. Men med våran humor garvar man garanterat.

Det var tisdagskvällen i korta drag sådär. Och det hade aldrig hänt om inte onsdagen varit en röd dag. Ni vet en sån där mitt-i-veckan-söndag. Eller helgdag som det också kallas.

Och bara för att inte avsluta inlägget redan måste jag bara skriva:
Jag har haft en förjävla bra start på det här året. Helt fantastiskt bra faktiskt! 

Jag har ta mig sjutton haft ett leende på läpparna hela tiden nästan. Det är nästan så jag får ont i kinderna av att le så mycket. (Vilket jag faktiskt hade (ont i kinderna alltså) efter allt skrattande på nyårsafton. Det va lite jobbigt, men inte fan kunde jag låte bli att le för det.)

Nu är det bara att hoppas att året fortsätter i samma anda. Jag tänker i alla fall göra allt jag kan för att det ska vara så. För det sägs ju att det inte blir bättre än vad man gör sig. Och det är något som stämmer i många fall.


* * *


Grattis



Födelsedagen

Mattias!!!


RSS 2.0