Jaha

Det verkar som det kommer lösa sig. Jag kanske går tillbaka, men bara om en viss person försvinner. Mitt psyke skulle inte palla annars. Om det inte blir så, så ringer jag till ett annat ställe. Och det skulle inte se bra ut för den där personen. Fast det gör det ju inte ändå. Jag är tydligen en omtyckt person. Enligt dom flesta iaf. Och det känns bra. Första långa ledigheten på ett x antal år. Det behövdes.

Sandra är här idag. Vi vinar och har det super-nice. Me like!

Love!

Kissekatterna

Idag ska vi hämta våra små kattbebisar. Ska bli urmysigt. Och kul. Men först är det match som gäller. Sen ska jag skynda mig hem så jag kan gulla med kissarna.

Love!

Hemma

Jaha, då har man skjutsat iväg karln till jobbet då. Nu ska jag bara vänta på att mamma vaknar så jag kan åka dit och tänka på annat.

Min karl berättade igår om vissa planer han haft. Jag började gråta av lycka. Han trots allt en liten romantiker. Svårt att tro ibland. Men han är verkligen fin. Synd att vi inte har dom pengar som krävs för att han skulle kunna genomföra sin plan. Det hade verkligen varit ren lycka.

Nu ska det surfas vidare.

Vad ska jag göra?

Jaha! Då sitter jag här hemma. Redan rastlös. Jag är inte gjord för att gå hemma hela dagarna. Men det är väl bara och sätta sig på arbetsförmedlingen eller nått. Om jag inte vill sitta och åka till Södertälja varje dag. Det är ju trots allt ett alternativ, men en väldigt lång resväg. Känns ju inte allt för lockande.

Nä, fy fan säger jag bara. Gråta lite till kanske?

Jobbigt värre

Vilken jävla skit dag. Känns som att allt går åt skogen. Men nu har jag ju svaret på varför jag drömt mardrömmar om jobbet iaf. Sjätte sinnet eller?

Fy fan säger jag bara!

By the way

Jag och karln får hem två kissebebisar om ca två veckor! Det bli riktigt skoj!

Träff

Ska iväg och träffa Johanna. Får se vad vi hittar på, men jag vill vara i solen. Frågan är bara om man klarar detn utan att få solsting. Återstår att se.

Kärlek!

Det blidde inget

Jag åkte aldrig till stora staden igår. Karln ville inte. Pga av sina eskapader i fredags. Besvikelse? Ja. Hade verkligen sett fram emot det. Speciellt eftersom det var hans idé från första början. Så förstör han det. Och vilket sätt han gör det på.
Jag säger bara karlar. Vilket konstigt släkte det är. (Även om vi också har våra egenheter, så är vi SÅ konstiga. Visst?)

Nä nu ska nog facebooka lite innan jag börjar med maten.

Love!


Staden?

Så var det lördag.
Jag är aningen seg idag efter gårdagens bravader, för att inte säga extremt seg. Känns som att ingenting blir gjort.
Men jag har i alla fall klarat av steg ett. Duschen. Nu ska det bara hittas kläder och sminkas med mera för att kanske åka in till stora staden ikväll. Men i det här tempot lär jag inte komma iväg förrän i morgon nån gång. Och då är det ju ingen idé för mig att åka in. Det lilla eventet jag ska på är ju ikväll. Så det är nog bäst jag sätter fart med det jag ska sätta fart med. Istället för att sitta här och slöa menar jag.

Händer fortfarande ingenting. Sitter mest och stirrar på dataskärmen.

Jo. Nu SKA jag sätta fart.

Good Bye For Now!

Singel?

Är du tjej? Är du singel? Vill du träffa en sjukt trevlig kille?
Då tycker jag du ska ta chansen och träffa denna kille.

Good Luck!

RSS 2.0