Lite bilder från torsdag 17/5-07



Här va vi på Klubben efter en hel dags flyttande. Mycket jobbigt för mig å Linda å titta när grabbarna kånka å bar. Hihi...

C ya all soon!
Puss puss

Länge sen sist...

Ojojoj... det e typ en månad sen jag skrev ått sist. Fy skäms på mig!!! Men nu kommer iaf en liten uppdatering!

Vad har jag gjort då? Hmm... Inte så mycket. Livet har rullat på som vanligt. Jobbar i veckorna och festar på helgerna, det är ungefär vad jag gör. Och har gjort och kommer fortsätta göra, hehe. 
Va på Amandas studentskiva för ett par helger sen. Hade jätte kul. Carro kom dit oxå, det va nog det bästa, hade ju inte sett henne på evigheter. Men även Hartland, Skeden, Mattias, Ricky och Jannica va me på skivan. Iaf på eftersläppet. Jag, mamma och Sanne va på middagen. Amanda lyckades tappa sin mobil i "groggen" som hon själv säger. I själva verket tappade hon den i toaletten. Men hon tyckte det lät lite fräschare å säga att hon tappat den i groggen. Vilket jag i och försig kan förstå. Sorry gumman. Nu är det avslöjat, men man kan ju hoppas att din vänner inte läser min blogg. Hihi!



Min Underbara Kim har ju fyllt år oxå. Då gick vi på fotboll och såg AIK - Helsingborg... Jävla skit match. Men men, vi hade skoj sen på kvällen iaf. Åkte till Kellys på söder direkt efter matchen å sen där ifrån åkte vi till Pub Ancore. Sen blev d lite efterfest hemma hos Bubben. Trots skitmatchen blev det en himla lyckad kväll.



Johanna va här hemma i svea för typ en och en halv vecka sen. Det va jätteskoj, å så fick hon ju träffa min underbara Kim. Hon kom ju inte ihåg första gången hon träffa honom vem det va. Haha. Men då va ju han å jag inte heller ett par. Va ju trots allt första gången jag träffa honom den gången oxå. Men nu har jag träffat Kim i ca två månader och jag tycker om honom nå grymt mycket. Allt känns såååå rätt! Är verkligen kär! När jag först förtod att jag faktiskt va kär så grät jag. Helt sjukt. Men jag va så arg på mig själv för att jag gått å blivit kär. Hallå... Jag + Kär = Finns inte, trodde jag. Men där fick jag allt en knäpp på näsan. För faktum kvarstår: Emmelie Har blivit kär och that's it, for now, iaf.



Hur som haver. I morron bär det iväg till Schweiz för att hälsa på Johanna. Ska bli så himla roligt. Å på lördag tar vi en liten dagstripp till Milano. Varför inte passa på och se lite mer av världen när man ändå är ute å far liksom. Ska verkligen bli grymt kul. Har ju varit i Italien förut, men då va jag bara i Rom, Florens och Assisi, ska bli kul å se Milano oxå. Nä du Johanna. Se upp för i morron landar vi! Hehe!

C ya all soon!
Puss puss

RSS 2.0