Lista

Jag har skrivit en lista på vad jag behöver göra innan det är dags att lämna landet.
Jag har nu bockat ca 4,5 saker på denna lista. Känns himla bra, även om det är en hel del mer saker som ska klaras av. Men jag har hela kvällen på mig och hela morgondagen på mig. På den tiden borde jag kunna göra 2,5 bockar till. Lyckas jag med det så betyder det att mitt hem är nerpackat i lådor och väntar på en bra förvaringsplats.

Köpte även en resväska igår. En stor. Lila är den. Min favvo färg.

Nu ska jag nog ta mig ett glas vin. Det är ju lördag.

Trevligt värre

Träffade min bästa vän i torsdags. Hade hur trevligt som helst. Även om det blev senare än vad som var tänkt. Missade sista tunnelbanan så det blev taxi till B-plan. Köpa cigg, cola och godis på OK. Sen en ny taxi hem för att dundra ner i sängen. Blev lite mycket pengar som försvann, men det var det värt. Faktiskt.

Nu är jag hemma hos henne och umgås. Min älskade donna fyller ju år. Klart man ställer upp, trots att man tänkt ha en hyfsat lugn helg. Min andra bästa vän är här också. Så det är dubbel lycka idag!

Ambassaden = avklarad

Så. Nu är mitt besök på ambassaden avklarad. Gick hur bra som helst. Fast jag var lite orolig att jag inte skulle höra när de ropade upp mitt namn. Men jag hörde och frågorna de ställde hade jag inga problem med. Nu har de mina fingeravtryck också, så det är bäst man håller sig i skinnet. Vilket inte borde vara några problem. Nu återstår bara att få tillbaka passet så ska allt vara på banan igen.

RSS 2.0