Hemska pinnar

Jag har gått spåret idag igen! Och jag har nog aldrig sett så många pinnar som liknar ormar. Men det kan ju också bero på att en av dom faktiskt VAR en orm. Det var visserligen en liten jävel. Och det var bara en snok. Men ÄNDÅ! Usch. Får rysningar av bara tanken.

Idag fyller min syster år. Därav det tidigare inlägget. Grattis-inlägget (om ni inte fattade det, hehe).

Jag önskar henne en underbar dag!
(D.v.s. inga ormar och annat hemskt.)


***

Grattis På 21-års Dagen


Amanda!

Webfetti.com

En ros till dig!


Duktig flicka

Idag gick jag spåret två varv igen. Känns jätteskönt. Har även letat fram en diet som jag tänkt köra för att ändra ämnesomsättningen. Den ska tydligen vara välditg bra, men det är några saker i den som jag inte gillar. Men jag tänkte, att det är typ bara tre måltider så det kan man kanske peta i sig ändå. Kan ju vara värt det om man går ner mycket och förbättrar ämnesomsättningen. Men får se hur det blir med den saken. Först ska jag ut och fira syrran som fyller år i morgon. Sen kanske det blir diet.

Snart är det duschen som gäller innan jag tar mig till V-by och träffar Johanna!


Seeeeeegt!

Den här dagen har verkligen segat sig fram i snigelfart.
Är så trött på att bara vara hemma i veckorna. Jag blir grymt grinig av att inte ha nått att göra.

Men gårdagen avslutades desto roligare. Käkade middag med Johanna och tog ett par öl. Vilket jag misstänker är anledningen till att jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk i morse. Men kvällen var mycket trevlig. Är inte så ofta vi träffas på tu man hand sådär längre. Det är nått jag saknat!

Nu ska jag ägna mig åt tv:n igen.


Biologiska klockan?

Är det inte lite läskigt hur huvud och kropp ibland verkar ha helt olika viljor? Jag tycker det i alla fall. För tillfället säger mitt huvud mig en sak men kroppen en helt annan. Är det kanske så att vi faktiskt har nån form av biologisk klocka inom oss? Jag har hela tiden tvivlat på det, men nu börjar jag fan undra om det inte är så. Speciellt eftersom mina tankar och mina känslor absolut inte verkar vilja samarbeta.
Känns helt sjukt!


Spåret

Jag hae börjat gå spåret lite då å då. Typ en eller två gånger om dagen. Går jag ett varv så går jag två gånger, går jag två varv så får det räcka med en gång om dagen. Men jag känner mig lite duktig. Nu när jag börjat motionera. Min stackars kropp behöver verkligen det.

Idag måste jag ta ett djupt andetag och ringa ett samtal som jag behövt ringa en längre tid. Känns bara så jobbigt. Men det måste göras. Och det måste göras väldigt snart. Men först ska jag till Konsum och handla godis till min karl. Själv får jag nöja mig med att vara trevligt sällskap på vägen dit.

Puss på er

Det suger

Allt suger just nu. Känner mig helt betydelselös. Vad gör jag i denna värld? Min existens känns helt meningslös för tillfället. Bäst jag gömmer tills bättre tider kommer.

(Ni som läser detta, ta det inte för allvarligt, jag e bara inne i en depp-period.)

RSS 2.0