Plugga vs. Sova

Ja, det är bara att välja. Ska jag klara detta blir det till att plugga istället för att sova. Satt uppe till fyra i natt och pluggade, släkte lampan vid halv fem i morse tror jag i alla fall. Sen sov jag till halv elva. Så lite sömn ficka jag i alla fall. Och samma visa blir det inatt och imorgon natt. Annars kommer jag aldrig klara mitt exam och quiz som jag har denna vecka. Imorgon måste jag gå upp tidigare. Börjar ju halv elva då. Så senast tio måste jag kliva upp ur sängen. Jag SKA fixa detta. Jag MÅSTE fixa detta. Annars får jag inte komma tillbaka nästa termin och jag vill verkligen tillbaka då!

Falling

Why do I always fall for "bad guys"?

Är det inte det ena så är det det andra. Jag har aldrig blivit betuttad eller förälskad i en helylle kille. Är det inte players så är de kriminella eller något annat. Om jag någon gång ska kunna skaffa en familj så måste jag hitta en schyst kille som inte riskerar att hamna i finkan. För jag tänker inte utsätta mig och mina kanske framtida barn för det. Det finns inte. Inte om det går att undvika.
Så hur ser mina alternativ ut då?
Fortsätt falla för "bad guys" och vara barnlös, försök hitta en helylle kille och kanske bilda familj eller om inte det lyckas så får jag vara evig singel för resten av livet, kanske några korta romanser.

Only time will tell.

Shopping

Här kommer lite bilder på allt jag shoppat den senaste tiden...


Steve Madden Gummistövlar

  
Skor och kjol från HM i Hollywood



  
En bolero, linnen/toppar och en skjorta från Forever 21


Sist men inte minst, en partyklänning från Dear Diary
(Blev helt kär i den när jag såg den, så jag var bara tvungen att köpa den!)

Det är allt jag shoppat "för nöjes skull" de senaste 4-5 veckorna (sen jag köpte jeansen).
Det tycker jag är rätt så duktigt av mig!


Time flies by

Helt galet. Nästa vecka har jag ytterligare ett exam i Business Law. Jag hoppas det går bättre denna gång. Men denna helg ska ägnas åt att plugga och skriva outlines till provet. Lyckas jag med det så ska det nog gå bra på provet.

Det e bara 1,5 veckor till spring break. 10 dagar kvar till Hawaii. Vad jag längtar!!!!!!!

Imorgon är St. Patricks Day här. Så då blir det till att ha något grönt på sig. Men det har jag nästan alltid nu för tiden så det ska nog inte vara så svårt. Imorgon kväll verkar det som att det blir utgång för att fira dagen. Och att skolan är avklarad för veckan.

Saknar!

Det finns ett gäng personer som jag saknar otroligt mycket där hemma! Några av er vet vilka ni är, men det finns nog ett fåtal personer som inte har en aning om att ni är saknade. Jag tänker inte namnge er heller men shit vad jag önskar att ni var här just nu...

* * *


E20 Norr - Millencollin

I can't say anything but: "This is memories!"


Händelserikt

Ja, det är händelserikt här i Santa Barbara. För ett tag sen var det en jordbävning inte så långt härifrån och tornadovarning. I morse blev jag väckt vid fyra tiden (hade bara sovit två timmar då) av att en granne kom och sa att det var tsunamivarning. Så, ja, minst sagt händelserikt. Satt och kallade nyheterna från klockan fyra fram till halv åtta i morse, då gick jag och la mig igen. Vaknade vid 12-12.30 ungefär och följde med en vän till doktorn. Men det var inget allvarligt, bara en elak förkylning.

Idag ska jag och två andra på bio. Vi ska se "Red Riding Hood" som har premiär idag. Hoppas den är bra.

A och C+

Äntligen är det något som går bra. Fick A på provet i Entreprenerial Accounting och C+ på quizet i Microeconomics. Så nu är jag mycket mer motiverad igen. Känns jättebra.

Jag tror jag glämde skriva att jag köpte ett par superfina skor och toksnygg kjol på HM när jag var i Hollywood! Det ska jag ha på mig när jag går ut på fredag så jag ska försöka lägga upp bilder på outfiten då.

Hollywood and Solvang

Igår hade jag en superbra dag med mina "roomies" och två andra svenskar när vi tog en tur till Hollywood. Vi hade hur kul som helst! Vi var på Madame Tussaudes och tog en guidad tur runt Hollywood och Beverly Hills. Vädret hade inte kunnat vara mer perfekt. Efter att vi upptäckt Hollywood tog vi en tur till IKEA där jag inhandlade lite svensk mat och godis. Köpte även en läslampa att ha bredvid sängen.

Idag har vi varit i Solvang, en dansk liten by inte så långt ifrån Santa Barbara. Vädret var inte lika bra idag, har varit mulet och lite regnigt. Men det gjorde bara att man kände sig mer hemma i samband med de "vanliga" övergångsställena. Även där handlade jag lite svensk mat och en osthyvel.

I det stora hela har det varit en helt otroligt grym helg! Tack till er alla!

    
Detta är all den svenska maten/godiset jag handlat i helgen: IKEA-pizza, kexchoklad, Marabo daim, Ballerinakakor, Marsan vanlijsås, prinskorv, köttbullar, inlagdsill, bilar, marabo mintchoklad, Tutti Frutti, ost och Apetina Fetaost.

Hollywood

Idag lägger vi skolbekymren åt sidan och drar till Hollywood. Och IKEA! Ska bli så j*vla kul!


Ytterligare ett quiz

Nu har jag varit och gjort ytterligare ett quiz i Microeconomics. Precis som sist så kändes det bättre än jag trodde det skulle göra, men hur det faktiskt gick får jag inte reda på förrän på tisdag. Jag kommer vara sjukt nervös fram till dess. Jag vill verkligen inte att det provet också ska åt skogen.

Hur som helst tänkte jag ta mig ner till International Office idag och prata med dom hur fasiken jag ska lösa det här. Och så måste jag prata med professorn i Business Law-kursen. Det känns inte så lockande men jag måste. Måste ju få reda på vad som faktiskt krävs för att höja betyget. Om han nu vill svara på det. Han säger ju bara att om man fått D eller F på första provet så kommer man misslyckas. Han har tydligen aldrig sett någon som klarat kursen efter att ha fått ett så lågt betyg i början.

Önska mig lycka till, för jag kommer VERKLIGEN behöva det.

Puss på er!

Värdelös



Så här känner jag mig just nu!
Helt jävla VÄRDELÖS!
(även om jag vet att många tycker om mig)


Attans

Jaha... exam nummer 1 gick helt åt skogen. Fick ett hemskt D. Bara 3 procent från ett C. Det suger! Speciellt eftersom att jag vet att exam nummer 3 också gick åt skogen. Just nu känns det verkligen som att det här inte är min grej. Jag kanske aldrig skulle ha åkt hit. Jag trivs visserligen jättebra, men skolan går ju helt åt skogen. Crap!

Jag bara älskar min vän

Hon: Kan man ringa dig eller kostar det för dig då?

Jag: Jag tror faktiskt att jag tar emot samtal gratis även från Sverige, det verkar så i alla fall. Men tänk på att det antagligen är väldigt dyrt för dig att ringa.

Hon: Äh, va fan. Det gör inget. Pappa betalar.

Du gjorde verkligen min dag idag! Älskar dig darling!!!

RSS 2.0